Миро: Галка не беше лигла, но медиите й лепнаха този прякор

КаризмаГалка намрази публичния си образ и се принуди дори да се махне от България. Хората и медиите й помогнаха за това, каза Миро.

Всички  я мислеха за  лигла, а тя беше в живота истински питбул. Това разказа дуетната половинка на Галя от „Каризма“. Певецът твърди, че Галка силно се пречупила след участието си във „ВИП брадър“ и се изплашила от непривичната за нея известност . Влизането вместо да й даде тласък към самостоятелна кариера, я пречупило, не понесла славата и разголването.

„Галя беше нюхът на „Каризма“ – проучваше пазара, осигуряваше ни най-добрите участия.  Аз бях музиката, тя  пък беше предприемачът.  Като я обявиха за слаба и за лигла, неволно започна да мисли така за себе си. Думите имат понякога чудовищна сила и сриват“, допълва певецът.

Миро твърди, че решението за окончателната раздяла с Галка бил взел той. След риалитито тя загубила смелостта  да прави самостоятелни неща, затворила се в себе си: „Разликите  станаха доста неприятни. На една Нова година тя  даже остави семейството ми без пари, понеже забрави да отиде до банката и да изтегли. Това ме вбеси окончателно и заявих, че чашата е преляла и  това е краят“.

 „Сега се чуваме с Галя по различни  бизнес дела, никога не сме губили връзка. Човекът до нея е не е музикант, не е шоумен, занимава се с финанси и е от много богато семейство“, разкри внезапно Миро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.