Елена Кучкова с откритие: Жителите на Малдивите са доста чернички

Кучкова черенСлед като се изцепи във ВИП Брадър, че икономиката ни се развива икономически, Елена Кучкова продължава да ръси бисери и да проявява незнание и нетактичност.

Както е тръгнало, плеймейтката ще задмине колежката си Златка и нейните географски изцепки. На снимка, публикувана във Фейсбук,  тя позира до местен жител. Коментарът й под фотографията е доста стряскащ. Сякаш с извинение към почитателите си тя е написала: „Местните тук са си доста чернички!” С две думи човекът до мен си е черен по рождение, ама какво да направя, като всички местни са такива.

Всеки, който не познава Елена, би я обвинил в расизъм, но понеже си знаем стоката, просто можем да я обвиним само в невежество и нетактичност.

 Плеймейтката продължава все така самоотвержено да качва нови и нови снимки от ваканцията си  на Малдивите и да докладва на приятелите си всяка своя крачка и всяка подробност от невиждания досега разкош.

Тя бързо свикна с живота на богатите и през зимата да се фука като останалите с дълбоки джобове с фотосесии от екзотични, облени със слънце плажове, нищо че местните са малко чернички и не са много за показване. Тя намекна дебело, че 48-годишният Любомир Ников – шеф на столичната организация на ДПС, който й е гадже, й е подарил екскурзията за Свети Валентин и я е протил в скъпарскя курорт да се поглези.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.