Кошмар! Украински фашисти предлагат пържен черен дроб от убит опълченец

Украйна шоуПосетителите на скандално известният киевски клуб BarHot  си спретнаха поредния националистически пърформанс, наречен „Балът на кървавия пастор”.

В програмата има батални и жестоки сцени. На видеото ясно се вижда как организаторите на кошмарното русофобско шоу излизат на сцената във военни униформи, развявайки флаг с наподобяваща на нацистката символика.

Развеселени и ожесточени, те влачат вързан мъж, за който се твърди, че е пленен руснак, който  и ще бъде принесен в жертва на техния бог и кумир – Степан Бандера. Със зловещо чувство за хумор се казва „ Всички вече го изнасилихме зад сцената, а сега ще прережем гърлото му в името и славата на Бандера”, обявява екзалтирано водещия на шоуто.

След това той кара младежа да застане на колене  и демонстративно прерязва гърлото му под красъците и бурните аплодисменти на зрителите. От раната бликва червена боя, наподобяваща кръв.

Явно това не е достатъчно и не е задоволило страстите, защто пияните фашисти  решават дружно да изкормят „убития” опълченец, да изкарат  черния му дроб и  да го поднесат като дар на Бандера. За зелтя с викове „Слава на Бандера!” на олтара се мята кървав  орган, който изглежда твърде натуралистично.

Отвсякъде валят възторжени викове и се вдигат наздравици.

На предишният пърформанс в същия клуб  посетителите имаха възможността да хапнат  торта под формата на бебе, свито на кълбо върху руския флаг. В менюто имаше и  хамбургери, наречени „Одеският дом на профсъюзите”, прясно печено  и „Черен дроб от опълченец на скара”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.