Емилия се нацупи на „Пайнер“, имала малко номинации

Емилия голамаЕмилия е поредната чалга дива, която май ще отсвири тазгодишното издание на супернаградите на телевизия „Планета“.

Половинката на Коко Динев била повече от бясна, че за поредна година е получила  най-малко номинации. Тя се  оплаквала, че работела добре и наравно с другите, затова  е искрено обидена и разочарована от отношението, което от години получава от фирмата

„Обществена тайна е, че наградите са нагласени винаги и големият победител тази година ще е Джена, която ще се изненада за пред камерите и публиката, а след това ще грабне приза за най-добра и най-обичана певица, без да го е  заслужила. Това много обиди Емилия, която имаше доста успешна година, направи няколко хита и засне изключително хубави клипове. За пореден път обаче името й е не само  зад нагласената победителка, но и зад тези на любимките на Митко Преслава и Галена“, коментират хора от бранша.

 Константин и Андреа също смятат да бойкотират тазгодишната церемония и да не се появят на нея. И двамата силно роптаят срещу категориите, в които са номинирани и  се чувстват недооценени.

Коцето обаче хитро се измъкна и се оправда, че дава път на по-младите си колеги Галин и Фики, но  половинката на Кубрат Пулев откровено изрази възмущението си от факта, че е пренебрегната в една от най-важните  категории за нея – „Посланик на българската музика зад граница“. Световното признание е най-важното за Андреа, но тя даже не е номинирана.

На 24 февруари в зала 1 на НДК ще отидат всички, които не са сърдити и ще бъде дадено началото на бляскавата церемония по връчването на статуетките.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.