Вики Терзийска отново изгрява като водеща на „Гласът на България“

Вики терзийскаВики Терзийска се завръща отново като водеща по bTV. 

Тя отсега пробва тоалети, за да застане до диджей Мартен, на 2 ноември, за да направят  дует  в „Гласът на България“, но като негови водещи.

В предишния сезон на музикалното шоу певицата бе издигната до ранг ментор, а водеща стана  друга любимка на Слави Трифонов – Яна Маринова. Явно там се работи на ротационен принцип, защото в първия сезон на предаването  Вики отново бе водеща.

Явно Терзийска не е отговорила на очакванията като ментор, тя е прекалено заета, за да обучава подопечните си и доста от талантите останаха излъгани. Те смятаха, че тя ще ги учи на изкуството да си певец, но нямаше подобни усилия от нейна страна и певците бяха предадени в ръцете на наетите за целта музикални педагози.

Диджей Мартен пък от три години лази по нервите на зрителите с неговото заекване, пънкане, мънкане и забравяне имената на участниците. С какви връзки се намира там и води такова предаване, отдавна се питат фенове на формата. И не вогат да си отговорят.

От  петък епизодите на „Гласът на България“ ще започват от 21 часа и ще бъдат удължени с 30 минути. Това означава, че Би Ти Ви иска отново да се конкурира с Нова, където по същото време ще се излъчва на живо Х фактор.  Амбицията на двете телевизии да се борят за рийтинг единствено ще лишат зрителите да гледат и двете предавания, а повечето са заложили на фактора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DNMKocvdWN0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.