Глория показа ци*и в Сен Тропе

gloriq

Глория не е от певиците, които кътат парите си в банката за старини. Тя умее да се глези и го показва всяка година. Работи здраво, но и отдъхва здраво, когато намери време.

В момента фолкаджийката е не къде да е, а на Френската Ривиера, където събира тен с няколко приятелки и непрекъснато пуска снимки в профила си във Фейсбук, на които изглежда изкусително.

От снимките става ясно, че си е взела най-малко четири чифта бански, един от друг по-изрязани и по- секси, така че  гърдите й просто преливат.

Вечерните роклички пък, които ползва в крайбрежните ресторанти по време на коктейлите, също са педя на педя и не прикриват почти нищо.  Напротив. Показват много плът и хубав тен.

Примата на фолка преднамерено е избрала женска компания, за да отдъхне на макс и да не се съобразява с някакви си мъже.  С жени е разпускащо, а с мъже задължаващо, освен ако ваканцията не е романтична.

Дори на 41 години Глория не се срамува да се съблече по бански и да се снима. Тя е запазила тялото си и го поддържа много добре. Част от колежките й приличат на самоходни скелети, други вече имат коремчета и целулит, а нейното тяло е апетитно и никой не може да й даде годините, категорични са феновете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.