Канят щерката на Глория във ВИП Брадър

Симона2Симона Загорова получила оферта за новия сезон на „ВИП брадър“, мълвят светски хроникьори. 

Наследницата на фолкаджийката  Глория ще навърши пълнолетие след няколко месеца, но това не е проблем преговорите с нея да започнат още сега. Продуцентите на риалити формата искат непременно да вкарат в къщата представител на новото поколение и да покажат на зрителите новия морал и новите ценности на младите българи.

Според мълвата щерката на кралицата на попфолка е получила оферта, на която няма да може да устои и трудно би могла да откаже. откаже. Сумата е от порядъка на над 100 бона  хонорар,  който би привлякъл дори майката, камо ли дъщерята.

След като през миналия сезон продуцентите отегчиха до смърт зрителите с Мира Радева и нейното семейство, марионетката Пламен, апатичната Ирина Флорин и кресливата Ваня Червенкава,  тази есен те смятат да се реабилитират пред зрителите, като  поканят други звезди, които да са далеч по-интересни и няма да крещят от сутрин до мрак, че дори и през нощта.

Сред оферираните са освен Симона Загорова,  актьора Мариан Вълев, Жени Калканджиева и Зорница Линдарева, но в комплект  и даже Емануела и Фики Стораро.

Остава въпросът какъв по-точно вип е Симона, но явно е известна с това, че просто е дъщеря на майка си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.