Максим Стависки не дава детето на Албена!

Албена сълзиЧерните облаци над главата на Албена Денкова продължават да се сгъстяват и да я мъчат. Всички знаеха, че Максим Стависки беше твърдо против тя да участва в „Денсинг старс“ и даже се нацупи, когато тя все пак тръгна със закъснение.

Фигуристката закъсняла с още една седмица не заради лични ангажименти, а задари мъжа, с когото живее и от когото има дете.  Тя настоявала да вземе малкия Дани със себе си да му припомни България, да бъде с него тук и да го видят близките й, но Максим и властната му майка отказали. Те били категорични, че детето няма да идва в България, а Албена може да дойде единствено сама.

Стависки изпитвал див ужас и страх от отмъщение,  ако стъпи тук. Той смятал, че ще го линчуват, заради катастрофата, която направи пиян и уби младеж, а Мануела Горсова остана завинаги в будна кома. Тези два трупа, от които единият жив, стоят като вечна заплаха за фигуриста и дали съвестта го мъчи или страхът, не се знае, но той изпитва паника да стъпи в България и да пусне детето си тук.

Спортстът смятал, че някой ще поиска да отмъсти и ще направи нещо на момчето му. Никакви молби от страна на Албена не помогнали. Той скрил Дани при майка си, а Албена летяла два пъти между лайфовете да си види детето. Затова и излетя за Москва веднага след финала, страхувайки се Максим да не й отнеме сина напълно.

В това време пък той завъртял любов със следващата си партньорка от „Ледена епоха“ и се целувал на публични места с нея, а Албена плачела вкъщи унижена и отчаяна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5uGf5A5Qnyw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.