Скандал в „Денсинг старс” – звезди се карат за пари

Албена Денкова предизвестен победител

Албена Денкова

Броени дни преди старта на танцувалното шоу „Денсинг Старс“ гръмна скандал, че победителят е предизвестен. Според мълвата най-добрата ни състезателка по фигурно пързаляне Албена Денкова ще грабне първото място.Тя дори предварително се е споразумяла с продуцентите да се включи в шоуто с 3 седмици закъснение заради ангажименти в спорта.

Албена се надявала, че ще успее да изчисти имиджа на Максим Стависки, който бил съсипан от отношението на българите към него. След като причини катастрофа в нетрезво състояние и уби човек, а бившият модел Мануела Горсова остана в будна кома, фигуристът се превърна в персона нон грата у нас. Албена се надявала, че участвайки като гост звезда в „Денсинг Старс“, Максим ще успее да промени мнението на хората за себе си и ще изчисти името си.

За участието си в шоуто Денкова щяла да получи внушителните 75 000 лв., като на месец й се падали тройно повече пари, отколкото на останалите участници. Албена сама определила хонорара си, тъй като толкова щяла да получи за 3 месеца, ако работи извън шоуто.

Какви са останалите суми, които ще получат звездите в най-обсъжданото риалити шоу?

Милко Калайджиев се е навил да се вихри на паркета в шоуто срещу доста скромния хонорар от 15 000 лв., но мустакатият изпълнител напоследък нямал много участия и бил готов да танцува и за без пари, само и само да е в светлините на прожекторите. „Не ме бива много в танците, но пък съм танцувален и се уча с удоволствие. Откакто съм се родил съм все 68 кг и имам развито чувство за ритъм“, хвали се Милко. След първия си танц той не успя да скрие разочарованието си от оценките на журито и се обиди, че е недооценен.

Освен изкусителните дами, които ще спират дъха на жури, публика и зрители, „Денсинг Старс“ ще разгорещи страстите и сред дамската аудитория с професионалния състезател по таекуондо Антон Касабов, актьора Дарин Ангелов и модела Мариан Кюрпанов, който се е спазарил да танцува за 36 000 лв.Тв водещата Нана Гладуиш, която успя да пребори рака, щяла да получи 30 000 лв. Половината от тях щяла да даде на фондацията си „Една от 8″, която подпомага с безплатни юридически и здравни консултации онкоболни жени от цялата страна.

Водещият Калин Сърменов ще получи същия хонорар като колежката си Алекс Сърчаджиева – 30 000 лв., макар че тя ще предава и от бекстейджа на „Денсинг Старс“. Бате Енчо и бившата съпруга на победителя от „Биг Брадър“-2 Мирослав са се споразумели да участват срещу най-скромните хонорари. Хубавата Елена и водещият на „Кой е по-по-най“ ще танцуват срещу 10 000 лв:

-„Никога не сме имали състезание с толкова добри танцьори от звездите. В шоуто танцуват 15 двойки. Разделили сме ги условно на няколко групи. Ути, Албена Михова и Милко Калайджиев са „смешната група“. Те трябва предимно да забавляват публиката. Имаме „красива група“, в която влизат млади мъже. Тази година ще имаме повече предавания от бекстейджа. Мика Стоичкова е много променена. Не можах да я позная! Влюбена една такава… Нейното гадже Иво Аръков не го пуснах в шоуто. Искаме да акцентираме този път не върху любовни двойки, а върху хумора и забавлението на зрителите. Сцената е на два етажа. Правим един реверанс към журналистите, за които ще има специална ложа на втория етаж“, разкри подробности продуцентът Нико Тупарев.

http://www.youtube.com/watch?v=bcTVw6x1rYM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.