Магазинерки свалят Данчо Караджов от „Сигнал”, жена му бясна

Рок динозавърът купи „Мерцедес” за 150 бона

Данчо Караджов

Рокаджията е изръсил 150 000 лв за този лъскав и комфортен автомобил, но подобна сума е в неговите възможности. Макар и на възраст, Данчо Караджов е един от най-добре печелещите певци у нас. Годишният му доход е сравним с този на естрадната прима Лили Иванова,

Тези дни рокаджията бе засечен зад волана на баровското му возило. На седалката до Данчо бе съпругата му Мариана. Своя „Мерцедес“ те паркираха край уютен ресторант в квартал „Бъкстон“. Семейният тандем отиде да обядва в заведението, а на същото място двамата са забелязвани
да си похапват сладко-сладко и друг път.

Музикантът и колата му събраха погледите на пешеходците и продавачките в околните търговски обекти. Магазинерките цъкаха с език и завиждаха на госпожа Караджова за преуспелия й мъж.
Данчо впечатли всички с модерното си облекло, но и жена му бе като излязла от „Некерман“. Мариана се бе барнала с дълго кожено палто от визон, под което носеше елегантен костюм.

На онези, които се чудят, откъде семейството разполага с възможности да поддържа висок жизнен
стандарт, ще отговорим тутакси. Данчо и колегите му от „Сигнал“ не се спират и през ден са по концерти.

Особено успешна за тях бе миналата година, когато направиха национално турне в най-големите зали, а изнесоха и поредица от спектакли в чужбина. През есента те успяха да напълнят с публика дори салон №1 у нас – „Арена Армеец”. С подобно постижение освен тях може да се похвали само Лили Иванова.

Тъй че нека никой не блъска главата как та Данчо Караджов има па за луксозен Мерцедес цвят „мляко с кафе“. Подобна лимузина излиза около 150 хиляди лева с екстрите, но фронтменът „Сигнал“ може да си я позволи, защото годишният му доход е в пъти повече.

http://www.youtube.com/watch?v=GUOui6–OP4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.