СДВР: Сериен изнасилвач пребива и души жени в София

Пребива ги от бой и ги изнасилва

Георги Симов

Днес от Столичната полицейска дирекция изтече информация, че 33-годишен извратеняк дебне жени по барове и ресторанти в столицата, като целта му е първо да ги пребие, а после да прелюбодейства с тях. Според някои медии насилникът се казва Георги Симов и външният му вид с нищо не издава извратените му наклонности. Добре облечен е, има си собствен развит бизнес, баща му е лекар. Поради неизвестни до момента причини обаче изпитва зверска ярост към жените и сякаш иска да им отмъсти за нещо.

Според все още неофициални сведения, до момента към него са подадени няколко десетки сигнала за издевателства и насилство, образувани са три досъдебни производства след оплаквания на жертви. От полицията предупреждават, че човекът е наистина опасен маниак и най – много обича да пребива млади момичета.

Последният регистриран случай е от 27 февруари т. г.

При него лустросаният Георги прави поредния си опит за изнасилване на млада жена, която вкопчва в желязната си примка в нощно заведение в столицата. Насилствено я издърпва на самотно място, където започва издевателството. За щастие не успява да осъществи полов акт заради намесата на очевидци, но въпреки това пребива младата жена жестоко преди да избяга. Оставя я да лежи потънала в кръв. По – късно става ясно, че я е душил и удрял с много тежък предмет в областта на главата.

Полицията надушва следите на кръволокът Симов от негови постове в социалната мрежа. На 24 февруари той публикува загадъчното послание, което гласи: „За пореден път се убеждавам, че силния и смелия пол в България са жените! Благодаря Ви момичета за смелостта и желанието да помогнете и дадете кръв!!!“

Лошото е, че типично по български, около случая трябваше да се зашуми доста силно, за да обърнат органите каквото и да било внимание. Веднъж станал ясен за множеството, в СДВР постъпват

Десетки жалби от негови приятелки, разказващи за счупени ръце и пръсти

Най – накрая Симов е приведен в следствения арест, задържан е на 7 март. Ден по – рано той публикува във Фейсбук „Изпъквай с неща, които не се купуват с пари!!!“, което според психолози може да се тълкува поне по няколко начина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.