Маги Желязкова: Радвам се, че излязох от Биг Брадър

Маги ЖелЗа пръв път се радвам, че не останах докрай и ме изгониха от Биг Брадър,  призна отпадналата в понеделник Маги Желязкова, която мнозина спрягаха за победител. Попаднах в странна среда, която не успявах да разбера на моменти, но преглъщах.  Чудих се дали не е моя вината, че не разбирам другите.  Дали не съм станала твърде праволинейна и да  смятам, че моята концепция за живота е по-правилна от тази на другите.

Маги сподели, че вечно изпадала в странни ситуации, които не можела да разбере.  Казала на Пенка, че е по-красива рошава, но карибката не я разбрала и й се разсърдила. Джийсън пък я гледал в очите, кълнял се и я лъжел. Златка Димитрова й била най-неясна като поведение. Никога не знаех кога ще плаче и кога ще се смее и защо плаче всъщност. Бях изпаднала в тотален шок с нея и невъзможност да я разбера.

Опитах се да се сприятеля и с Райна, но и там се получи някакво разминаване. И аз не мога да кажа какво точно. Най-много ме ядосваше Киро Скалата. Този човек беше извор на цинизми и псувни, подиграваше се с всички и с всичко. Човек-циник, който проваляше мисиите, за да докаже колко е свободолюбив и не му пукаше, че имам деликатен стомах и не мога да ям боб и леща. Заради неговия свободен дух, подчертавам – в дебели кавички, страдаха всички.

Аз просто не мога да си представя как хора, които са известни в обществото, които имат някакъв имидж или авторитет, се държат като пубери, или като хамали.  Имаше моменти, в които се молех да не излъчват навън непркъснатите скандали, крясъци, пиянски изцепки и жилеща ирония.

Видях, че са спестили само това, че Киро спеше до 3-4 часа следобед, а цяла нощ буйстваше с Ели и Денди на разпивка и песен. Явно вече съм помъдряла. Не мога да се смея на тъпи шеги, не мога да се хиля, като изрод, не мога да плача пред камерите, за да съм по-интересна, не мога да се преструвам и да играя роли. Аз не влязох там като шут, или бунтар. Влязох като обикновен човек и се радвам, че излязох, защото обстановката вътре е меко казано необикновена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9hNIJeVNFac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.