Светлана Василева се отрече от бившия си любовник Гонзо – с видео

Пvasilevaлеймейтката Светлана Василева публично се отрече от бившият си любовник Георги Иванов  – Гонзо. Блондинката заяви, че никога не е имала връзка със спортно- техническия директор на „Левски”. Само преди година обаче, моделът на „Плейбой” хвалеше креватните умения на Гонзо.

В интервю за „Нова тв.” Светлана Василева се опита да разбие образа си на секс стръвница. Плеймейтката отрече някога да е имала вземане- даване с футболисти, освен с Дарко Тасевски от „Левски”. Съвсем неочаквано, амбициозната блондинка разби клюките, които самата тя лансираше, че има романс с Георги Иванов – Гонзо. Изказването й е повече от странно, тъй

Светлана Василева слиза от колата на Гонзо
Светлана Василева слиза от колата на Гонзо

като в предишни свои интервюта, Светлана се обясняваше в любов на известния левскар и се заричаше, че никой не може да го измести от сърцето й.

Звездата от кориците на „Плейбой” заяви, че мъжете с които е спала, се

Светлана Василева зарязва голите снимки
Светлана Василева зарязва голите снимки

броят на пръстите на едната ръка. Отрече някога да е участвала в тройка или да е била поръчвана.

Светлана Василева заяви решението си повече да не се снима гола. Родената в Търговище секс бомба съвсем скоро ще основе своя собствена модна агенция, въпреки кризата в бранша. Русата амбиция започна и свое предаване в интернет сайт. В шоуто Светлана се среща с известни лица, които ще разкрият най- съкровените си интимни тайни.

Светлана Василева за мъжете в живота си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.