Малкият син на Ванко 1: На Николета няма да й простя

Малкият Цецко отсега се е прицелил на Ни Ло

ванко 1 и децата муРапърът Ванко 1 за първи път реши да разкрие другата си страна и показа всичките си три деца в предаването „Жените говорят”. Известният с агресивното си поведение АренБи изпълнител разчувства младите майки в цялата страна когато каза, че ще направи и невъзможното, за да станат неговите деца примерни граждани.

„Надявам се да направя добри и възпитани хора от тях, натискам ги да се научат на нещо, да залягат над книгите. За всичко останало може и да съм много печен, но когато говорим за училище и спорт съм изключително строг”, сподели Ванко 1.

Николета Лозанова
Мечтата на 1/2 от българските мъже

Синовете му Петър и Цецко тренират за футболисти, а дъщеричката му Ивана е увлечена от спортните танци. Рапърът е наследил този манталитет от собствения си баща, който в много случаи е бил доста строг, но винаги е мислел за развитието на децата си.

И тримата малчугани на Ванко 1 потвърдиха, че доста здраво залягат над учебниците и не си губят времето с гаджета и други подобни щуротии. Тук обаче Цецко не издържа и заяви в ефир, че ако има възможност да се сближи с някоя като Николета Лозанова, в никакъв случай няма да ѝ откаже. Мечтае съпругата му да прилича на нея.

Ванко 1 говорѝ и за бъдещите си музикални планове. В момента с Азис подготвят нов дует, който ще бъде нещо „супер уникално”. Рапърът разкри, че Азо ще се появи с нова прическа и нови татуировки, по – размазващ откогато и да било.

Николета и Ванко1 – Истински обичана:

http://www.youtube.com/watch?v=8d-rZ5aJceQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.