Полицай се гаврил сексуално с мъртвото тяло на Уитни Хюстън

Перверзникът задничал и опипвал певицата

Уитни ХюстънСержант от американската полиция ще бъде съден по обвинение в недостойно поведение и гавра с мъртвото тяло на мегазвездата Уитни Хюстън. Според обвинителния акт, униформеният Тери Нътъл си позволил редица своеволия, докато извършвал оглед на хотелската стая, където певицата намери смъртта си.

Искът е подаден от вече бившият началник на полицията в Бевърли Хилс срещу неговия подчинен. От показанията му става ясно, че видял Нътъл да опипва и разглежда с „несвойствен за униформен служител” интерес голото тяло на Уитни Хюстън.

„Когато Нътъл пристигна на местопрестъплението започна да се държи много странно и прояви несвойствен интерес към трупа. Позволи си да махне завивката с която я бяхме покрили, а дори и специалните части не сториха това, за да не унищожат евентуални улики. След като разви Уитни, той падна на колене и буквално заби нос в срамните ѝ части. После стана и заяви, че за възрастта си звездата е доста добре запазена отдолу, по дяволите”, свидетелства ексначалникът Уиър.

swat
Ченге блудства с мъртвата певица

Разкриването на позорната истина обаче не води до наказание за виновника, а до уволнението на началника му Браян Уиър. Когато подал заявление в съда неговите шефове подскочили като ужилени и мълниеносно го отстранили от поста, като не пропуснали да го лишат от всички привилегии. Началниците на звеното за бързо реагиране в САЩ категорично отказват да обвинят на свой ред Тери Нътъл.

Припомняме, че талантливата Уитни Хюстън бе застигната от загадъчна смърт в първите дни на февруари миналата година. Според официалните сведения, смъртта е причинена от сърдечна недостатъчност, предизвикана от свръхдоза кокаин. Няколко месеца след трагедията тръгнаха слухове, че е убита от секс маниак. Оказа се, че наистина около нея е имало такъв, но той е бил с униформа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.