Азис показа новото си гадже (Снимка)

Азис влюбен до уши в избраника

Азис
Азис

Кралят на чалгата Азис най – накрая се престраши и показа на заинтересованата част от обществото своя нов интимен приятел. В своя „Фейсбук” профил певецът публикува снимка на атлетичен мъж и намекна доста сериозно, че това е новата му тръпка.

Според приятели на Азис, младежът е от Бургас и се казва Йордан Димитров. Аверите са категорични, че Азо е влюбен до уши, щом е взел решение да покаже приятеля си на хората. Такова нещо се случва само и единствено, ако е напълно сигурен в човека до себе си.

Новото гадже на азис
Новото гадже на азис

Към момента няма официална информация от страна на самия Азис. Той нито отрече, нито потвърди за връзката си с атлетичния бургазлия. Светските хроникьори обаче припомнят, че той по принцип си пада по здрави момчета, които са в състояние да го намачкат добре при нужда. Говори се още, че и новата му песен „Хайде на морето“ е посветена на него.

За любовниците на Азис се знае още, че певецът е изключително щедър към тях. Когато остане доволен е в състояние да им подари милиони и често пръска луди пари, за да поддържа интереса им към себе си. Говори се, че за едно от последните си гаджета е изхарчил повече от 500 000 лева, водейки го по Френската Ривиера и други екзотични точки по света.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Gbnb8PH8waU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.