Жени Калканджиева: Величке, ти си една тъпа к***а!

Жени се натряска здраво и започна да ги псува по ред на номерата

Жени Калканджиева
Жени Калканджиева

Най – красивата миска Жени Калканджиева тотално изтрещя и се натряска здраво при участието си в „Къртицата”. Под влиянието на изпитото сериозно количество алкохол тя озверя напълно и се нахвърли напълно безпричинно срещу Величка, наричайки я „тъпа селска ку**а”.

23 годишната жертва на разярената Жени Калканджиева изпадна в истински ужас, неразбирайки защо я обиждат.

Велислава - Величка
Велислава – Величка

„Досега смятах, че Жени Калканджиева е изключителна, просто перфектната жена. Дълги години ѝ се възхищавах, тя е тръгнала от нищото и е стигнала надалеко. Няма да ѝ простя тази обида. Днес тя разкри лицето си и показа нокти без да съм ѝ сторила нищо лошо. Никой никога не ми е казвал ку**а” каза обидената Величка и допълни, че миската досега е прикривала истинската си кръвожадна същност.

Марина също го отнесе, тъй като се опита да защити невинната Величка. Тя бе наречена от Жени Калканджиева с презрителното „селска пръчка”. Тя обаче не си замълча и реагира доста отривисто, нападайки я на свой ред.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Егати звездата-курвата на Маргините обижда децата на курви.Ха,ха,ха егати ВИП-а,тоя боклук си е много повярвал.С какво толкова е израснала? Да си събира бедрата и да си мълчи пияницата пропаднала!

  2. И не само на Маргините….и аз се чудя на какво от горе го вади това смочуствие,при полужение че всички знаем за какво иде реч,баси калтака долен.

  3. КАЖЕТЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МАНЕКЕНКА И МАГИСТРАЛКА ??? Аз лично оправдавам маман КЮМЮРДЖИЕВА защото така се лекува критическата – с алкохол, а и само пияна кака може да обслужва пияни мутри . . . Такива в Бургас ги наричат МАЗУТ, а в Сoфия КЮМЮР – както уточни Слабаков . . .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.