Елица и Стунджи се радват на втора любов

Елица и Стунджи1Елица и Стунджи са отново влюбени. Дългите репетиции на „Само шампиони“, дългия престой заедно в хотела, общата надежда, че ще се представят добре е сближила двамата до такава степен, че те се влюбили пак един в друг.

Дребничката певица намирала сили и опора в мъжкото рамо до себе си и все по-често се гушкала в него. Те даже се разхождали, хванати за ръка и изчезвали за дълго от погледа на екипа. Двамата имаха бурна връзка, но внезапно Елица се оттегли. Разликата в годините си каза думата и младата певица започна да търси любовта в своята възрастова група.Елица и Стунджи Стунджи преживя тежко раздялата. Според негови приятели станал мрачен, все по-често посягал към чашката, занемарил се, отказвал участия.

В края на миналата година Елица сама дойде при него, защото кариерата й на солов изпълнител не вървеше. Връщането й събуди самотника за нов живот и той сякаш разцъфтя. В момента любовта между двамата отново е жива, но вече отлежала и те се наслаждават на всеки миг заедно. Репетициите на песента им за Евровизия вървят много добре. И двамата са с черни костюми, но Стунджи има и червен пояс, като фолклорен елемент, Елица също е в черно и бяло, но има също червена шевица. Дали дамата се е върнала при любимия си само за представянето на „Само шампиони“ и нов успех на Евровизия? Дали няма да го зареже след това пак, питат се феновете им. Ако това се случи, Стунджи ще рухне съвсем, твърдят приятелите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Kgk5F7QvnCg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Това, че Стунджи и Елица отново са се залюбили – е блъф. Той, завалийката, още не може да я прежали /питам се, защо ли? – като си я знаем, каолко е проста и с аспирин-акълче, да оставим настрана, че и за читава свирка не става, абе… огрухана отвсякъде… – ама на Стундже му е паднало пердето и… си е влюбен до уши!!!/ – а тя… не може да го понася!!! – антиподно!… от сърце и душа! – ако може тъй да се каже, ама… пусто тая връзка й носи парички и тя лицемерно пунтира разни завойчета към бившата си изгора на когото разби и семейство и сърце и банкова сметка… На туй ми викат – д о л н а Курва!… З певицатае – няма да говорим, ме да не обиждаме професията „певица“. Тя – и за пачавра не става. Това е… Две думи, все пак, за песента „Само шампиони“. Слаба, некадърна, да втръсване банална песен. Е-е, сега с пудрата на трите бек-вокалистки момичета, малко е мръднала напред – стараят се певиците, чухме им вокалите, на фолк го докарват, ама… то основното в тая песен го няма… Нема никой!… Абе, да им завидиш за екскурзията!… Аре, да са живи еи здрави!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.