18 бона прибира Сашо Диков на месец

Сашо Диков18 хиляди лева е месечното възнаграждение на Сашо Диков, издадоха от двете медии, в които работи.

Като шеф на Канал 3 той получава заплата от 8000 лева. За предаването си  “ Дикоff“ по Нова телевзия пък взимал хонорар от 10 бона. Заслугата за пазарлъка не била негова, а на продуцента му. Той успял да му изкрънка такъв хонорар, а водещият прави всичко възможно да го заслужи. За нула време той изтика от ефира Карбовски, Кеворк и Росен Петров и започна да прави  толкова скандални предавания, че буквално залепи зрителите за екрана.

ЛюбаМалко грубият му език и дебелашкия хумор явно се харесват на зрителите. Плюс голямата му смелост да нарече Костов в очите политически труп, Яне – патерица на Борисов и негово куче, да разкоства чалгапевиците до дъно, без да им задава лицеприятни и захаросани въпроси относно новите им тоалетчета.

Говори се, че Люба Кулезич, която бе изгонета от ТВ 7 и прибрана в Нова, взима хонорар два пъти по-малък от Диков и то за две предавания.  Всъщност Диков и Кулезич отдавна се във война, но когато тя разбрала за хонорара му, няколко дни фучала по етажите в телевизията, но в крайна сметка не постигнала нищо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/50wTdEhhjLU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.