Сватбена треска: И Азис ще се омъжва!

Азис11Много съм щастлив с Велизар, призна Азис, който уж имал двегодишен обет да мълчи пред медиите, а всъщност не млъква. Новият любим на Азис бил голям мъжкар и се държал като истински пич.

Докато досегашните любовници на певеца все гледали да го използват и да вземат нещо от него, Велизар бил мъж-мечта. Когато ходели на заведение и сервитьорът донасял сметката, предишните тичали до тоалетната, или гледали разсеяно в тавана и все чакали певец да си развърже кесията, сегашният вадел портмонето си и плащал всичко. Толкова съм влюбен, толкова съм щастлив с този човек, че смятам да сключа брак с него. Азис ново гаджеМедии няма да поканя, няма да го разтръбявам, ще го направя тайно и на церемонията ще поканя само приятели, които уважавам и ще си изкараме страхотно, споделя Азия.

Явно певецът е наистина щастлив в любовта, защото се е размечтал не само за сватба, но и за още деца. На сегашната си щерка Рая щял честно да обясни кой е биологичният й татко, но чака да порасне и да започне да разбира правилно нещата. В момента той я обича, тя го обича и това му е достатъчно. Плановете му за нея са да я прати в швейцарско училище и да й даде възможно най-доброто образование. Но иска да има поне още две отрочета и обмисля как да стане това.

Голямата му мечта е те да се родят в друга страна, не в България. Затова и с нокти и зъби се бори да превземе световната сцена. Заради неродените деца и тяхното бъдеще. Там няма да ги гледат с насмешка, а ще ги приемат нормално. И ще има достатъчно пари да ги обезпечи. Желанието за световна известност едва ли е свързана само с децата, смятат запознати с вътрешния мир на певеца, но и те приветстват желанието му да има по-голямо семейство и да има кой да му казва татко. А може би и мамо…

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Погледнете го на тази снимка и ми кажете не е ли той нечистоплътен.Отврат,а седнал да говори за Т.Москов.Ти гаден мангал и на малкият пръст не можеш да му стъпиш.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.