Валери сърдит заради капризите на Николета

Втори скандал в семейство Божинови

Николета и Валери
Николета и Валери

На Валери Божинов явно му се струпаха много ядове върху главата, защото съвсем наскоро избухна и се скара за втори път на половинката си Николета Лозанова. Непрекъснатите фасони на манекенката започнаха сериозно да го дразнят и той реши да постави на място разглезената съпруга.

Техни приятели разказват, че футболистът много се изнервил от ужасното домакинстване на жена си, която го карала да се храни само с готова храна. Вкъщи на практика не пипвала нищо, защото се притеснява да не се разчуе и така да срине имиджа си на звезда от супер класа.

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Вместо да свърши нещо смислено, да подреди или сготви, Николета Лозанова по цял ден обикаля из магазините и мъкне със себе си бебето Никол. А когато отиде на масаж или спа процедури става най – страшно, защото оставя малката в ръцете на персонала.

„Валери сериозно се изнерви от Николета, защото тя се прави на голяма звезда дори и вкъщи. Не иска да проумее, че всъщност тя е съпруга и майка на малко дете, поради което малко или много трябва да се погрижи за семейния уют. Достатъчно я мъкна по екскурзии в чужбина, нека и тя малко да се осъзнае” – коментира другар на играча.

Припомняме, че за поведението на Николета Лозанова свидетелства и бавачката на Никол. Преди седмица жената сподели пред медиите, че плеймейтката въобще не се грижи за семейството си и оставя всичко на самотек.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fdqc-5rFlwM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.