Венета Райкова стана жертва на енергиен вампиризъм

Водещата отслабна и остана без биозащита

Венета Райкова жертва на енергиен вампир
Венета Райкова жертва на енергиен вампир

Енергийни вампири налазиха красивата Венета Райкова и разбиха на пух и прах защитното й биополе. Опитни врачки разкриват, че след инвазията водещата остана без аура и това неиминуемо ще нанесе сериозни поражения върху живота й в близко бъдеще, ако не вземе спешни мерки.

Баятелките допълват, че атаката е пряко следствие от непрекъснатите скандали, в които Венета се забърква. Само за около месец тя успя да се изпокара с цял куп родни знаменитости, които се славят преди всичко с пословичната си отмъстителност и злоба.

Енергиен вампир
Енергиен вампир

„Венета Райкова обърна съдбата срещу себе си. Защото да се караш с хората е най – вредно за самия теб. Всяка агресия рано или късно се превръща в автоагресия и наранява този, който я носи. Нападките срещу Вихра, Алисия и Мария рефлектираха върху нея, защото и трите имат способности да ровят в душите на хората. Те са от типа енергиен вампир, който може много да ти помогне, но и да те изравни със земята”, споделя врачка.

Специалисти по психология обясняват, че енергийни вампири са напълно истински хора, които имат невероятни умения да увеличават своята биоенергия, като смучат силата на другите. Въпреки че много от тях не съзнават способностите си, редовно точат живот от околните и особено от тези, с които се карат. Като следствие от това, жертвата навлиза в енергиен дисбаланс и понякога това е пагубно.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=0rxNRY6WI_E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.