Наталия Симеонова се подмлади по паспорт

Изпитва ужас от ЕГН-то

Наталия Симеонова
Наталия Симеонова

Оказа се, че водещата Наталия Симеонова изпитва истински ужас от напредването на възрастта и това може би е най – болната тема за нея. Източници заявиха категорично, че официално разпространената й биография е невярна. Там се твърди, че е родена през 1970 година в Плевен, но истинската й поява на бял свят е станала цели две години по – рано, през 1968!

„С Гала бяха съученички в една и съща гимназия, а разликата във възрастта им беше само една година. Когато родената през 1967-а Гала стана 8 клас, Наталия беше в 7-и. Как тогава ще се е появила през 1970 година?” – твърдят запознати с фактите.

Наталия Симеонова
Наталия Симеонова

По тяхното мнение, Наталия Симеонова си е фалшифицирала паспорта преди доста години, като е спестила 2 от собствената си възраст. Според клюките, тогава идея за това дал бившият й приятел певецът Стенли, който в онези времена бил доста близък с тогавашните шефове на МВР. Допълнително улеснение се получило и от факта, че водещата е наполовина рускиня.

Така, бившата фея на любовта Наталия Симеонова ще отбележи своя 43-и рожден ден след десетина дни, въпреки че в действителност ще удари 45. Поради напредването на годинките обаче, тя усърдно избягвала да се говори по темата и дори криела от всички датата на своето раждане.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=uNzcTqC5LlU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.