Съдят тв водещия Иво Андреев заради детски издръжки

Наследникът на Минчо Празников отказва да дава пари

Иво Андреев и Златка
Иво Андреев и Златка

Популярният водещ на прогнозата Иво Андреев бе изправен пред съда от бившата си жена Вили Асенова, защото категорично отказал да плаща каквато и да е издръжка на тяхното дете. Спортната журналистка на няколко пъти говорила с него, но той останал непреклонен.

Съдят Иво Андреев
Съдят Иво Андреев

Екипите на Нова телевизия се разцепиха на два лагера, но по – голямата част от колегите подкрепят самотната майка и осъждат поведението на Андреев, защото в момента за петгодишния им син Никола се грижи само Виолета. Тя настоява пред магистратите да получи изцяло родителските права над детето.

Хора от Нова телевизия разказват, че в началото на тяхната връзка Вили Асенова била във възторг от поведението на Иво. Той обаче на няколко пъти поискал официално ръката й, но тя категорично отказала да се обвърже чрез брак. Това изнервило синоптика до краен предел и навярно е основната причина за сегашната ситуация.

От гилдията припомнят, че на Иво Андреев така и не му потръгна с жените. Преди време той имаше официален брак, но се разведе. От връзката му с Вили също не излезе нищо и той отново остана сам. Колегите му го определят като „прелетна птичка”. Защото навремето го поканиха да стане водещ на тв игра и той без колебание заряза прогнозите. Шоуто обаче се провали напълно и от Би Ти Ви го изгониха без да се колебаят.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3rqrKcI8bCs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.