Внимавайте! Диетата Златка е опасна !

Златка Поредният опит на Черната Златка да застане в центъра на вниманието и светлината на прожекторите бе опита й да пробута на феновете си диета, която гарантирала бързо отслабване. Рецептата била много проста – изяждат се 25 белтъка на ден и се изпиват пет литра вода.

Белтъците се ядат в определени часове, а водата се пие нон стоп. Ходи се и на фитнес. Точно фитнес-инструктор дал диетата на плейметката, а тя я разпространява и в интернет и непрекъснато млади момичета се втурват да я прилагат. Лекари предупредиха, че подобно хранене е пълен шок за организма. Те недоумяват защо е нужно това количество белтъци, която са трудно смилаеми и единственото им предимство е, че имат малко калории. Ако ще се прави белтъчна диета, трябва да се редуват яйца, обезсолено сирене, мляко и да се хапват много зеленчуци. Златка1

Медиците са категорични, че човешкият организъм не може да преработи пет литра вода на ден, ако не се извършва физическа дейност, или се правят сериозни тренировки. Така част от течността ще излезе като пот. Ако всичката обаче трябва да мине през бъбреците, те ще се натоварят много и ще започне задържане на течности в организма. Дори популярната лунна диета изисква изпиването на три литра течности и никакво ядене 24 часа. От нея човек веднага сваля два килограма за 24 часа. Белтъците допълнително товарят цялата храносмилателна система и макар и малко като калории, те не са лесни за разграждане.

Диетолози пък гарантират, че пиенето на литър вода повече на ден, без спазването на каквато и да било диета, също води до отслабване. Но яйцата в комбинация с водата могат да се ползват не повече от два-три дни. Златка явно забрави, че предишната й диета я вкара в болницата в Пловдив на път за Бургас и лекарите едва се оправиха с нея. Сега пак е тръгнала да си стресира организма, което си е неин проблем, но разпространяването на диетата сред тийнейджърките е опасно, самата диета още повече.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HPelkOwA37w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.