Шок и Сензация! Луиза Григорова се върна при Явор Бахаров!

Любовната история на актьорската двойка се превърна в мелодрама без край

Явор Бахаров и Луиза Григорова
Явор Бахаров и Луиза Григорова

Явор Бахаров и Луиза Григорова все още са влюбени до ушите един в друг, издадоха хора от светското общество. Новината бе потвърдена недвусмислено и от самия актьор, който преди няколко дни заяви в интервю, че все още изпитва нещо повече от приятелски чувства към сексапилната си колежка.

Хроникьори на светския живот у нас припомниха, че двамата се изпокараха и разделиха не заради несъвместимост в характерите или неудовлетворителен секс, а заради пристрастеността на Явор Бахаров към леките наркотици. През 2011 година бе категорично доказано, че той често попушва трева, след като бе арестуван заради притежание на няколко цигари с марихуана.

Явор Бахаров и Луиза Григорова
Явор Бахаров и Луиза Григорова

Именно този нелеп инцидент се оказа истинската причина за раздялата на една от най – коментираните секс двойки, защото след закопчаването на телевизионния герой двамата започнаха да се карат почти всеки ден, което за кратко време ги накара да разлюбят.

Близки до Луиза пък са категорични, че главна роля за раздялата й с Бахаров имала и нейната майка Ивет Григорова, която хич не харесвала актьора. Тя често се карала на дъщеря си, че не иска да загроби животът си с някакъв наркоман, защото от такъв не се знае какво да очакваш. Искала детето й да си намери красив, силен и стабилен мъж, който не само да я задоволява сексуално, но и да гарантира безметежен живот до дълбоки старини.

Така отношенията между Луиза Григорова и Явор Бахаров се обтегнали до скъсване въпреки прекрасните секс изживявания и разбирателство в духовен план. След като нарита бившия си, актрисата за кратко време се хвърли в обятията на рапъра Стефан, но съвсем наскоро сложила край на отношенията си с него. Сега при всички положения е готова да се хвърли отново в прегръдките на своя любим.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.