Кошмар! Дянков щял да ни управлява втори и трети мандат!

ДянковМога да гарантирам със сигурност, че след изборите няма да има дупка в бюджета. Ще останат пари. Нашето управление е успешно и сме готови да управляваме втори, даже и трети мандат”, каза уверено пред Нова телевизия министърът на финансите Симеон Дянков. Според него България се управлява по най-правилния начин по време на криза и резултатите го показват. Ние сме с най-малък дефицит – на трето място в ЕС.

2012 година завършила дори по-оптимистично от прогнозите, похвали се той. Зрителите не разбраха как се получи сметката – оптимистичен завършек и пълна липса на пари за коледни надбавки за най-бедните пенсионери. Дянкова каза и че ще продължи с реформите и е твърд, че парите за майчинство детските надбавки няма да се увеличат. Щяло да има леко повишение на заплатите в някои сектори през март, но той спести кои са сакторите, за да не вземат другите да им завиждат. безработниБългария наистина има най-нисък дефицит в сравнение с други европейски държави, но той е за сметка на бедните. Дянков не спомена, че има пари в бюджета, защото за четири годни не позволи да се индексират пенсиите дори с един лев, замрази помощите за майчинство, детските надбавки, а в същото време политиката на правителството изкара рекорден брой безработни на улицата, буквално смаза дребния и средния бизнес, България се превърна в страна на МОЛ-овете и олигарсите и на монополистите, никакви чужди инвестиции не се появиха, хората започнаха да се самоубиват от отчаяние, а бебетата да умират от глад. Раждаемостта стана рекордно ниска и задмина дори военната 1945 година, а за болните няма пари. Дори във фалирала Гърция бяха дадени надбавки на пенсионерите, а тук само обещания. Ако това е цената на ниския ни дефицит, предпочитаме да сме с дефицит, но живи, коментираха по форумите. А три мандата на ГЕРБ означават унищожение на старите и болните хора и изгонване на нови тълпи безработни да бродят на гурбет в странство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

    • ВЕЧЕ И НАЙ ГОЛЕМИТЕ ИЗМИСЛИЦИ НЕ МОГАТ ДА МЕ ИЗНЕНАДАТ НИТО, В ЖИВОТА НИТО,ВЪВ ФЕЙСБУК, НИТО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА,НИТО ПО ВЕСТНИЦИТЕ……ИЗХОДА Е ЗАПУШЕНСтрашно е! ЦРУ изчисли с каква скорост изчезва България
      Публикувано на 15.02.2017 в България

      Близо 600 български села са изчезнали от картата на страната. Това сочи статистиката, според която нацията продължава да се топи със страшна сила. Цифрите показват, че 571 села от общо 5 000 са или напълно обезлюдени или с по един жител. Особено сериозен е проблемът във Видинска област. Там някои от малките населени места изобщо вече не съществуват. Цели села от Северозападна България са се изселили в Италия и Испания. Данните на НСИ показват още, че населението намалява с 6 души на час. За 26 години броят на българите се е стопил с 2 милиона души. В момента цифрата на сънародниците ни е като през 1946 г. – след края на Втората световна война. Сметките показват, че след 3 години ще бъдем 6,9 милиона, пише „Стандарт“.

  1. Ами правилно-или искате комунис и турчин да ви ограбват отново ли?

  2. Dostat4no ni upravljava.Da si hodi v USA i tam da pravi eksperimenti,ako ima koj da mu pozvoli.Uni6toji malkia i sreden biznes,razbi slabata ikonomika na Bg,uveli4i bezraboticata i napravi redica porazii,a iska o6te da upravljava.Negovata politika e na pricipa/proba-gre6ka/Kakvo e u4il i kolko e nau4il e jasno na vsi4ki.Hajde na prezokeanskia polet i DIM DA TE NJAMA.

  3. Единственият до сега финансов министър който уважавам. Искаше тази крадлива и мафиотска държава да сложи в ред, и като е мафиотска как ще го оставят, е изгониха го и сега Русия ползва този гениален икономист.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.