Невероятно! Правят кастинг за филм, търсят само цигани

циганиВ Русе започна кастинг за артисти, но този път е по-особен. Вместо да се търсят местни красавици и мачовци, режисьорите издирват …роми. Те не очакват да са образовани колкото Стойка, но искат да имат талант пред камера. Отначало от махалата подходили със съмнение към странното препитване, но после някои се осмелили. Сред явилите се неочаквано се намерили невероятни самородни таланти. Играта и преструвката е заложена в ромския етнос и това се оказало хубава черта за пред камерите.

Филмът е по истински случай и в него се разказват грозни истории за трафика на хора. Идеята е на френски продуцент, а самата продукция, ще е френско-българска. Тъй като от наша страна няма да има финансиране и няма изгледи да има, нашите разчитат на френски пари. А може и да се появят спонсори, мечтае си режисьорът Камен Калчев. Той упорито издирва героите си в Русе и търси както въже, така и жени. циганска сватбаЗасега е намерил половината. Нашенски актриси били възмутени защо не е прибегнал към техния талант и опит. Искам да направя филма автентичен, искам да звучи максимално достоверно и ако една българска актриса би могла да изиграе ролата на 16-годишно циганско момиче с целия му наивитет и доверчивост и жаждата да се прочуе и забогатее, но вместо това да го продадат и малтретират, нека заповяда, призова Калчев. Той вече е набелязал няколко девойки, но ще търси и още, за да намери точния образ. Любопитното е, че тези, които избрахме за другите роли, много бързо се учат да играят пред камера, не са капризни и слушат режисьора за всичко. И най-важното развиват се просто пред очите ни. Според Калчев филмът ще стане хит заради неговата автентичност, заради ужаса и кошмарите на цели семейства, заради показването на бялото съвременно робство в автентичния му вид и пълното унижение на жените, които в 21 век все още са само стока.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/B0qi3CaDGo0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. крайно време е да престанете-или търпете циганите или спрете с това соросоидно „роми“- те са мангасари помияри получовеци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.