Сензация: Коледа и Нова Година – на половин цена! Две нощувки с Новогодишна вечеря за двама в Банско – само за 255лв.!

kimbatour_logoРекордни Коледни и Новогодишни отстъпки предлага туристическа агенция Кимба Тур. Изключително ниски цени, с включена Празнична вечеря.
В интервю с представители на kimbatour.com, стана ясно ,че тъй като кризата е ударила и българските хотелиери, сега е моментът за резервации! Тази последна седмица преди празниците не е за изпускане!“.
bansko100От туристическата агенция са спечелили награда за „Най-бързо развиващ се туроператор за 2011 година“. „Динамиката на пазара не прощава на никого“ твърдят те. Според kimbatour.com клиентите не са глупави! Вече трябва да им се предлага само най-качествения продукт, и то на най-ниската и изгодна цена. В това отношение kimbatour.com са шампиони. В сайтът на kimbatour.com информацията винаги е актуална. Офертите са горещи и коя от коя по-изгодни. Хотелите си съперничат и се състезават с нови и по-промоционални предложения.kimbatour2 С усмивка на уста от Кимба Тур обещават, че хилядите им клиенти ще останат изключително доволни и този път. „Кризата понякога е хубаво нещо, защото отсява само най-добрите! Според статистиката и експертното мнение на специалистите в бранша, на родния пазар няма по-изгодни за клиентите оферти за почивки и празнични увеселения от тези на kimbatour.com. ТОП офертите можете да видите ТУК:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.