Шок! Пребиха Сашо Майонезата в столичен ресторант!

СашоСкандалният бизнесмен Александър Найденов, който стана известен  с инфарктната си  връзка с актрисата Елен Колева, наистина бил див и опасен, както го описа Елен.

Той  е бил пребит след бурна пиянска оргия и наливане до посиняване  в ресторанта на  хотел „Анел” в София миналия петък. Неговата компания се скарала с друга, а разправията започнала заради някаква мацка. 

В разгара на скандала и мелето  Майонезата посегнал към пистолета си, разказват потресени  свидетели на лудия екшън. А хора налягали под масите, за да се предпазят от евентуалните куршуми и летящите бутилки, също като в каубойски филм . Охраната на хотела едва успяла да  обезвреди и да изхвърли от ресторанта полуделия милионер.

Началото на вечерта не предвиждало такъв ужасен край.  В ресторанта имало компания,  която празнувала рождения ден на известен  столичен юрист.  Тържеството си течало нормално с  тостове шеги и закачки, когато в ресторанта неочаквано влязъл  Александър Найденов заедно с бодигардовете си. Той яко пийнал на друга маса и започнал да подхвърля обидни думи към празнуващите рождения ден. Бил помолен да си тръгне, но вдигнал луд скандал и се развикал, че не се е родил още човекът, който ще го изгони отнякъде. И продължил да се налива, а после се заял с един от купонджиите и започнал да го псува. Човекът бил по-едър, блъснал го и го съборил на земята.  Майонезата скочил и налетял на бой, но отново бил съборен заедно с един от бодигардовете.

Тогава започнало всеобщо меле, а изплашени сервитьори започнали да махат картините от стените, които са много скъпи.

Малко по-късно нахлула охраната на хотела и озаптила  Найденов, който заплашвал, че ще извади пистолета си, но не могъл да го стори, защото бил адски пиян.

След което се озовал вън на тротоара. Собственикът на хотела Ангел Симеонов е забранил Майонезата да бъде допускан на територията на ресторанта отсега нататък, въпреки че бил редовен и щедър клиент и се заканил да го съди за причинени вреди и хулиганство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.