Шок! Арестуваха седем служители – наркопласьори в дискотеката на Константин! Ченгетата откриха там и нарко стая!

КонстантинСпециална стая за продажба на наркотици бе открита в петък вечер при акция на полицията в заведение в Студентски град.

Малко по-късно се оказа, че това е прочутата чалготека на певеца Константин, а по време на акцията са задържани седем души, всичките – негови служители.

Не може да бъде – възкликна чалгаджията още вчера, а днес вече хукна да се оплаква по телевизиите. Абсурдно е! Работя с тези хора много години. Не биха посмели да направят нищо зад гърба ми. Не зная за каква стая става въпрос. В заведението ми има много стаи. Не ги проверявам непрекъснато.

Аз имам доверие на тези хора. Те са професионалисти. Няма да си жертват хубавата работа и да се занимават с тъмни дела.

Любопитното е, че от полицията не казаха в кое точно заведение са провели акцията, но по метода гузен негонен бяга, Коцето започна да дава интервюта и да се оправдава още от вчера и да твърди, че някой го е натопил. Някой ми има зъб и иска да ми провали бизнеса, вайка се певецът и така на практика призна, че става дума точно за неговата чалготека и арестуваните са от там.

Константин дискотекаЩе си търся правата в съда, каза обиден Константин.

Все пак в студентските среди е всеизвестно, че в района може да се намери много дрога и затова се стичат там. В свои предишни интервюта Коцето си е признавал, че употребява наркотици. Същото твърдеше за него и Райна.

Имало ли е специална стая за продажба в чалготеката или не, вероятно ще се замете под килима и никога няма да стане ясно. Но певецът вече ще има едно наум и ще се оглежда какво става в или около заведението му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.