ФИКИ СЕ ЖЕНИ! Ето коя е избраницата му :

Край на ергенлъка, край на спекулациите!  Фики готви сватба!

Черноока непозната хубавица на име Гюлшан е девойката, която е покорила сърцето на фолкаджията и ще стане негова съпруга.

Семейство Стораро вече са заети да плануват детайлите около пищното събитие, което явно се готви за лятото. И като казваме пищно, то наистина ще е такова. Очаква се сватбата на напомпания със стероиди певец да надмине в пъти лъскавия абитуриентски бал, който баща му спретна преди няколко години и дълго бе обсъждан в светските колони.

Отсега се прави списъка, в който към момента фигурират имената на над 200 знатни гости – най-вече звезди от лекия жанр и приятели на младоженеца. Изискани и кое от кое по- скъпи ястия и маркови напитки ще пълнят търбусите на сватбарите на най-паметния  ден в живота на певеца.

Тони Стораро лично ще  пее на сватбата на сина си, а и негови колеги ще се изявят безплатно пред микрофона.
„Любов!“ написа под снимката с любимата си Гюлшан певецът и така обяви на всички, че е обвързан и няма смисъл медиите да го свързват всяка сутрин с различна старлетка или колежка.

ФБ-коментарите под новината са засега възторжени. Всичките му приятели се изреждат да го поздравяват, а най-много се радва баща му, който е сбъднал мечтата си.

Тони Стораро повтаряше непрекъснато в интервютата си, че семейството му е патриархално, че имат свои изисквания и е сигурен, че синът му ще ги спази. Булката, например непременно трябвало да е от тяхната вяра и да е девствена до сватбата. Доста хора тогава се присмиваха на стария певец и обясняваха, че времената са други, не живеем в началото на миналия век, а в днешно време да търсиш девственица си е кауза пердута. Освен ако не я забиеш в детската градина и не я отгледаш под ключ.

Оказа се обаче, че е възможно. Падналата буквално от небето Гюлшан, наистина е девствена и ще се пази чак до сватбата. Фики сериозно е хлътнал по нея. Свикнал на лесни и дашни мадами, той бил поразен от свенливостта на момата и тутакси хлътнал по нея, защото била различна от другите.

Двете семейства се запознали и одобрили връзката между младите. Поискали и по-бързо да ги оженят, за да не се мъчат само с целувки, а Фики да не кръшне на булката с някоя своя фенка.

Гюлшан също е възпитана строго в традициите на религията си и досега не е имала любовна връзка.

Тя знае, че ролята й е да седи вкъщи и да ражда деца, но като че ли засега няма нищо против това. Докато тя отглежда потомството, Фики ще се вее сам по участия, ще гради кариера и като нищо ще й кръшка, обаче в името на любовта и традициите, очевидно Гюлшан е готова на такава жертва. Поне засега.

Говори се, че старите Стораро са изнамерили девствената красавица и са я запознали със сина си, защото му било време да се задоми и най-накрая да си седне на задните части.

Засега Фики е вдъхновен от идеята да си има сериозна и държаща краката си затворени приятелка, но от бранша вече го бъзикат колко ще издържи на постите и намигайки му го питат дали не е започнал да кръшка на любимата си още преди сватбата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.