Рут Колева заби богато гадже

Рут прегръща ЛюбоНеотдавна певицата Рут Колева си призна, че наистина се е разделила с победителя от първия сезон на  „Къртицата“  Любо. Двамата се влюбиха в предаването, вън отношенията им се задълбочиха, но бяха бурни. Ту се караха, ту се цупеха, ту се сдобраваха.

Имаме много силни характери и трудно мелим брашно заедно, каза с половин уста певицата. Много е капризна, непрекъснато настоява на своето, не прави компромиси, върна й го Любо.

След скъсванетоРут не жали дълго и веднага получи  вниманието на друг господин. Тя отново се чувства щастлива, обгрижвана и на седмото небе.

 Новият й човек бил много симпатичен и тя се чувствала  с него страхотно. Но все пак предпочитала да запази името му в тайна,  за да не започне поредната серия клюки по неин адрес. Тя здраво си изпати от моралистите миналата година, когато отави Калоян, абортира бебето му и се метна на врата на Любо.

Оказа се обаче , че скриването на гаджето е направо мисия невъзможна. Особено когато човек е прекалено активен в социалната мрежа и непрекъснато споделя впечатленията си.

От  публикуваните кадри там става ясно, че в момента Рут е на скъпа почивка в Гърция, където събира тен  в компанията на доста симпатичен младеж на име Александър. Той също е неин познат  покрай „Къртицата“, тъй като тогава бил служител във фирмата  на Иван и Андрей. Двамата се запознали тогава, сприятелили се, но  едва сега приятелството им прераснало в любов.

В ТВ 7  се говори, че новият приятел  на Рут не бил голтак като Любо, а всъщност е заможен, понеже  баща му имал сериозен бизнес. Така че момчето било хем хубаво, хем имало пари. А какво по-добро от това за една жена?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VeWDaGyjUPQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *