Росен Петров готви сватба с Карина

Росен КаринаДепутатът от Български демократичен център Росен Петров, който разбра, че хич го няма като политик и нищо не може да направи в парламентарната зала, реши да оползотвори времето на депутатстването си, като поне се ожени.
Той и приятелката му Карина Видолова наскоро отрекоха  упоритите слухове, че са се разделили. „Няма нищо такова, това са измислици,  заедно сме си с Карина. Не сме се събрали да живеем в един дом,  но се виждаме всеки ден,  гордо заяви  е Росен.
Той издаде, че те дори вече мислят да се оженят. „ Все още не съм получила годежен пръстен, но наистина сме обсъждали идеята за сватба. Дата обаче не сме уточнявали”,  каза пък Карина.

Бившият тв водещ и любимата му се запознали случайно в кафене и са заедно от две години. Заради нея Петров отново се върна във фитнес залата, започна да тренира бокс и да прави упражнения и  успя да свали цели 12 килограма и да влезе във форма.

Двамата имат разлика цели 20 години, но явно това не е проблем в любовта им,  тъй като тя е много интелигентно момиче, с което той можел да се говори по всякакви теми, даже и за политика.
Какво ще се случва с политическата му кариера, освен с личния живот, екс водещият не каза.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.