Отрупаха Мария и Гущеров със сватбени дарове за милиони

Мария святбяСватбените подаръци, с които бяха отрупани фолкдивата Мария и съпруга й – милионерския наследник Христиан Гущеров, са на стойност над един милион лева, похвалиха се близки до новобрачното семейство.

Пликове, претъпкани  с пари, позлатени сервизи за 12 души, перлени и диамантени украшения са само част от щедрите дарове, които роднини и добри приятели дариха на влюбените в сватбения им нощ, която засенчи всички кралски сватби.

Мини копия на част от бижутата получила и Марая, която също беше облечена като булка и се държала по-важно и сериозно дори от майка си.

Невероятно впечатление и на най-печените присъстващи на разточителното тържество направи тортата, която бе украсена с точно 1000 бели захарни рози, над които няколко дни са се трудили хората от персонала на известна сладкарска верига.  На върха на захарната прелест имаше изваяни от специална смес фигурки на булка и младоженец, разказват удивени сватбари. Тортата била  висока 170 см, с цели 10 повече от певицата-младоженка. Атракция в  5-степенното меню пък бе горещото рагу от омар със специален сос,  аранжирано с ментови листенца по английска рецепта.

За всеки гост на масата имаше и специална кутия подаръци от младоженцте за скъп спомен от сватбата.
Много пари, хвърлени на вятъра за една сватба, бяха най-меките коментари в интернет. Безсмислен блясък и демонстрация на богатство, мърмореха непоканените.
Купонът с младоженците продължи до зори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jKVsPnSr4ig

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ha ha ha …. Silikonowoto djudje se omajilo sa swinjata s nadnormeno teglo GUSHTEROV.
    WSICHKO E GADNO VA TAJA MAZNA PREJALA SWINJA,DORI I SAMOTO MU IME.

    Kak li se chuka taja swinja s djudjeto MARA SILIKONSKA??
    PWRSAHTA MI SE KATO GI GLEDAM TIJA MAZNI PETNA..

  2. При целия този парад и безсмслието и показността тъпите скъпи подаръци няма да им трябват и ще бъдат изхвърлени. А това са пари за изхранване на сто бедняка две години…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.