Морално и интелектуално деградиралите, безмозъчни днешни западни елити убиха дипломацията, и сега тласкат света към последната война на човечеството (С ВИДЕО)

Създаденият от Запада образ на Русия като враг затвори възможността за всякакви преговори. А това не вещае нищо добро нито за Украйна, нито за Европа, счита главният редактор на влиятелното немскоезично издание Die Weltwoche Роджър Кьопел. В своя видеоблог Kьопел отбеляза нарастващата опасност от ядрена конфронтация заради последната провокация на Великобритания. Той призова западните лидери да спрат с безумните си провокации срещу Русия, да спрат с безплодните си опити да я натикат в ъгъла в отчаяния си опит да преобърнат хода на неуспешните за Киев военни действия.

Роджър Кьопел, шеф-редактор на Die Weltwoche:

Сега Западът отчаяно се опитва да възкреси своеобразна студена война. Ние сме добрите — там, на изток са лошите. И какъв е разултатът?

Отказахме се от дипломацията — налице е само образът на врага, губим способността да мислим извън пределите на образа на врага и да разберем позицията на опонентите отсреща, на тяхната гледна точка, на политиката им, а така губим възможността да постигнем решение по пътя на преговорите.

Такова фиксиране върху образа на врага, както във Виетнам, ще ни доведе до края на дипломацията и до бъдеща война. Само че този път ще е глобална. В миналото това завърши зле. Страхувам се, че днес това също ще завърши с трагични последствия, особено за Украйна и Европа. С всички произтичащи фатални вреди, които ще ни бъдат нанесени.

Искате да знаете истината за това какво се случва в момента и какво ни очаква, отвъд всякакви пропагандни клишета?!? Ето я: Морално и интелектуално деградиралите, безмозъчни днешни западни елити убиха дипломацията, и сега тласкат света към последната война на човечеството

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Такива безмозъчни и деградирали морално ТИПОВЕ у нас има в изобилие. Достатъчно е да сравним информацията в Скандално и Поглед с тая на останалите ни медии. Виждането на едни бивш политик, че и консул в Турция-Надито Неинска с това на Нешка Робева в т.н Свободно слово, където за пореден път е образец на морал и човешко достойнство. И понеже там съм блокиран, не мога да изразя даже моето възхищение.Каква държава сме Господи.

  2. И мен ме блокираха в „Свободно слово“. Трябва да му слагаме кавички. За едно мнение за Гунчева. И аз повече не го отварям. Да си го четат, то е прикрита антибългария.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *