Любо и Заки пак се хванаха за гушите

жури Х факторДвамата мъже или поне представители на мъжкия пол в журито на X Factor – Любо Киров и Заки пак показаха на публиката, че не могат да се понасят и между тях има сериозно съперничество.

Любо все по-често издава, че едвам издържа присъствието и приказките на своя иначе сдържан колега. Съвсем не  на шега двамата влизат в остри и обидни спорове заради кандидат-талантите.

Любо се ядоса истински на Заки и в поредния  епизод, когато продуцентът започна  да прави психологически профил на 15-годишно момиче,  вместо да направи оценка на пеенето й. Заки заяви, че кандидатката не знае френски, не разбира смисъла на думата жотем, не може да почувства любовта да я прекара през емоциите си и да изпълни достойно песента на Лара Фабиян, защото е на 15 години и не е прживявала истинска любов.  Това яко ядоса Любо, който избухна нехарактерно за поведението си и направи забележка на колегата си и каза, че изобщо не е съгласен с него. Ние сме тук да оценим пеенето й, а не да й правим анализ какво чувства, как разбира любовта, влюбвала ли се е или не е, каза той.

В крайна сметка Заки подви опашка и даже каза да на участничката, която с четири да, но разплакана, тръгна към тренировачния лагер

Както миналата година, така и сега по време на кастингите, всяка вечер Любо и Заки влизат в чести спорове и вряждата им явно си личи.

За разлика от мъжете, женската част от журито  се държи любезно и привидно приятелски. Ще видим докога.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5aKRtnTKMbU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.