Йосиф Сърчаджиев заби ножа: Не гледам Алекс по телевизията!

Алекс вътреИзвестният ни актьор Йосиф Сърчаджиев изобщо не следи телевизионните изяви на своята дъщеря Александра Сърчаджиева.
Той даже не желае да включи телевизора, за да види как се справя неговото момиченце  като ко водеща на „ВИП брадър“. И изобщо май не му пука какво прави и как се справя с живота.

„Знам, че има  такова шоу, обаче изобщо не го гледам.  Въобще не гледам телевизия даже и така се чувствам много по-добре. Не искам да си затормозявам мозъка с подобни глупости“, каза пренебрежително  Сърчаджиев.

Актьорът от години не иска и да чува нищо  за дъщеря си, нито хубаво, нито лошо и не го интересува какво прави тя.

Той е споделял неведнъж, че не желае да вкара в семейния си кръг и да се грижи като баща за наследничката си от голямата актриса  Пепа Николова. Най-удобно му е да се прави, че тя изобщо не съществува.  Той признава само законната  си дъщеря – Ана, която му роди  внук на име Йосиф преди около шест години.

„Много се занимавам с малкия Йоско. Разхождам го, показвам му разни  маймунджилъци, номера – как да гони гущерчета,  как  да изяде три  бонбона наведнъж, как да подхожда към момиченцата. Общо взето го уча го да бъде мъж“,  каза Сърчаджиев гордо и изобщо не спомена другата си внучка София, което е на четири години и също има нужда от любвеобилен дядо,  но дядото не иска и да чуе за нея.

Интервюто на Йосиф отново е наранило Алекс, но тя е усмихната на сцената и не показва мъката си пред зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.