Бивш анализатор на ЦРУ: Евроатлантиците НАТО-вци нямат никаква съвест, това са психопати (С ВИДЕО)

НАТО се държи като хулиган, който тормози всички, но се страхува да се сбие с Русия и Китай, защото знае, че ще загуби. В този смисъл НАТО са просто едни подлеци. Това заяви бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън за подкаст в YouTube канала „Dialogue Works“. Алиансът не прави нищо друго, освен да убива хора заради икономическите интереси на своите ментори — от Афганистан и Ирак до Украйна. НАТО иска да получи руските ресурси и затова е целия цирк в Украйна, но ще се провали с трясък, убеден е експертът. НАТО-вците нямат никаква съвест, това са психопати, продължава той.

Водещ:
Столтенберг не е във възторг от излагането на пленените натовски танкове на изложба в Москва. Той нарече това „хибридна агресия“.

Лари Джонсън, екс-аналитик от ЦРУ:
НАТО е като хулиган, който неспирно псува и заплашва хората, които минават покрай него. Но ако хората са по-едри и мощни от него, той гледа да не се стигне до бой. Ако се наложи НАТО да се сражава с Русия и Китай, то НАТО ще загуби.

Всъщност всичко е много просто.

Да не разбираш това, да нямаш съвест да признаеш, че войната не е единственият вариант за нас, както и убийството на хора…

Погледнете колко афганистанци избихме, колко иракчани убихме, колко сирийци убихме.

Боже, погледнете, колко украинци сега загиват заради нас.

И в името на какво? За какво въобще умират те?

За лъжата, която лежи в основата на жаждата и амбициите на Запада да завземат всички природни ресурси на Русия, за да спасят своята хегемония. Ето с това се заключава крайната цел на случващото се.

Борба за свобода, демокрация и т.н. — всичко това са пулни глупости.
Тук става въпрос само за пари и за това, кой ще контролира ресурсите на Русия, а оттам и на света.

Те казват: «Не дай си Боже Русия да действа независимо и да не бъде под нашия пълен контрол — това е конкурент, който заедно с китай е способен да ни измести от първата позиция в света. А нашата западна система е такава, че ако не сме първи, ще сме последни – бедни сме на ресурси».

Западът сериозно сгреши, когато реши да се конфронтира с Русия:
«Ние ще въведем санкции срещу Русия, ще хвърлим срещу нея украинското прокси, ще организираме всякакви саботажи срещу Москва, включително и терористични актове» изреваха те в един глас.

Е, успех, момчета. И какъв е резултата? Не е добър, нали…

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *