„УГАСЕТЕ СВЕЩИТЕ!“

Средствата за фалшифициране на изборните резултати не са оригинални – Данко Хаирсъзинът ги е прилагал още през 90-те години на 19 век, но те безотказно функционират и днес. През трийсетте и кусур години „парламентарна демокрация.

Във Враца вече ни проглушават ушите с „убедителната изборна победа на Герб“ на изборите за НС, която повтаря триумфа на Боковата мафия на местните избори, когато Калин Каменов бе „убедително избран“ за кмет трети мандат още на първи тур. 

Няма как да не е „убедително“, след като още преди сто и трийсет години Щастливецът пише: „Угасете свещите! Досещате ли се, че всякой път туй  и з г а с в а н и е   н а   с в е щ и т е   е келепир!“

Този „челен опит“ ( така се изразявахме в епохата на соца ) бе успешно приложен и позавчера, когато в няколко врачански изборни секции ( колко няколко? ) по време на броенето на гласовете и попълването на протоколите, някой внезапно „духва свещите“. Под заглавие „Членове на СИК заплашиха, че ще захвърлят книжата“, „Сайтът „24 часа“ (Враца) кратичко ни осведомява за това съвсем случайно събитие:

„Около полунощ три училища в центъра на град Враца и едно в съседен квартал останаха без ток. Членовете на комисиите продължиха броенето на гласовете на тъмно. Едни попълваха протоколите, други им светеха с фенерчета ( аферим, само така! М.В. ). Никой не знае какво става. Едни звънят в Областната управа, други в Община и Енерго. Чува се думата „саботаж“.

На предишния вот през есента област Враца отново се прочу“ и т.н.

По-нататък в текстчето „24 часа ( Враца ) държи да ни успокои – запитан за „случката“, Енергохолдът, който замени ЧЕЗ в Северозапада, бил отговорил „убедително“ – „ТОВА НЕ Е САБОТАЖ“.

Как ще е „саботаж“ – това е нормалната практика за печелене на изборите от „нашите хора“ и „правилните партии“. 

Бедни, бедни, Македонски! Бедни  народе български! Поредните избори без избор са „убедително“ доказателство само за едно – че „демокрацията“, представлявана от масонството, султана и Данко Хаирсъзина те привиква пред урните с единствената цел да узакониш с подписа си своето собствено заколение. А иначе – майната му на гласа ти, на Православието и на България!

Казала съм отдавна – за да осъществиш стремежите си, трябва да се освободиш от илюзиите. А с каква по-голяма илюзия – наркотик – ни приспиват, от тая, че чрез „демократични избори“ можем да изгоним завоевателя и да си върнем държавата!

Друг е начинът.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

30 коментара

 1. Уважаема госпожо Върбанова,
  Единствено поради огромното уважение което изпитвам към Вас, пиша тези редове с които искам да Ви изкажа една моя теза, както и да Ви уверя, че тези които Вие определяте като „Иди…ти“ са значително по-малка част от Вашите читатели. Всички разговори за промяна, за път към по-добро общество, за отричане на настоящата действителност в България са излишни. Обществото ни може да се сравни с терминално болен от раково заболяване – лекува го здравната система някак, но това е напразно – палеатив. Той умира всеки ден!Съвременното общество е изчерпало всякакъв ресурс и върви към тотална дехуманизация, която рано или късно ще завърше с неговото пълно ликвидиране – без да навлизам в подробности това е и една от причините за появата на изкуствен интелект. Нашето бъдещето с него ни го посочи Илон Мъск. Днес няма държава в света, която може да бъде посочена като пример за справедливо социално устройство, чужда държава която да бъде наша цел, която ние желаем да постигнем. Това се отнася и за най-проспериращите държави в света – било в Европа, било някъде другаде. Докато един процент от населението на земята владее деветдесет и девет процента от ресурсите и произвежданите блага не може да има друг резултат. Всички брътвежи за зелени сделки, за природосъобразна икономика, за реформи и социална справедливост са просто бля- бля. Дори и най-крайните прояви на социални преустройства – революциите, са безсилни да доведат до приемлив резултат. Примери има и от нашата история но и от по-скорошни времена – например Куба, Венецуела. В шахмата това състояние се нарича „цунг – цванг“. Ние сме в него и няма как да завършим тази наша партия дори и наравно. Това е моята теза. Далеч е от Вашата но посочете един съвременен философ, който да е видял и описал друга алтернатива. Едзинственият справедлив свят е в отвъдното – тук на земята няма такова място и неговото търсене е бедполезна загуба на време и енергия

 2. Не зная дали някой все още се заблуждава, че имаме държава. Държава няма – има политически, икономически, институционален и всякакъв друг вертеп, в който са се овъргаляли и се стискат за гушите помежду си жадните за власт. Те искат властта, за да дооберат каквото е останало на тази територия, която все още наричаме България. Толкова е прозрачно ясно, че изборите са камуфлаж на предварително раздадени проценти, в който камуфлаж участват социалози, политолози, всякакъв вид измислени анализатори, изборни секции, изпълнителна власт по места, информационния център – всички участват срещу пари и обещания за благини. Къде в тази тиня се бута народеца и си вярва, че като си пусне гласа е направил нещо за себе си и за страната. На народеца е отредена ролята да е по презумпция виновен, че не гласува правилно, затова нещата в страната не вярват. Мнозина си вярват, че са виновни и всеки път правят опит да си поправят грешката, и все не успяват. Всички сме затънали в това блато. Спасение може да дойде само ОТГОРЕ.

 3. С неверието, което прокламирате и „всички са маскари“, революция няма да стане, ГАРАНТИРАМ!

 4. Скъпи Христина и г-н Кънчев, в никакъв случай не смятам читателите на сайта за „идиоти“, дори и тези, които не ме разбираха и продължават да не разбират какво искам да им кажа. Но да оставим това и да се върнем на вашите въпроси. Човечеството е изкуствено разболяно от една секта. Тя е овладяла властта над него, използвайки човешките пороци и на първо място алчността. После суетата, която е своего рода алчност. Ясно е, че тази секта ненавижда хуманизма и Христа. Ето защо желае да направи ад на земята, която е създадена като рай от Бога. Целта й е унищожение на човешкото в човеците. Тя се стреми едновременно да унищожи човешката душа, природата и обществото.

 5. Да, Христина, държава нямаме. А нямаме вече и подкрепата на Русия. Идиотизмите на българските „евроатлантици“ бяха насъсквани от център, който в Русия пък насъскваше руснаците срещу българите – „ето, братушките се оказаха отвратителни неблагодарници и предатели“. Ако сега Турция нахлуе, не знам кой ще я спре. Енчев и БСП-то сега изреваха, че ДПС е „втора сила“, а тя всъщност отдавна е първа, защото е купила целия ни калпазански „елит“, включително „художественотворческия“. Само че всички досега се преструваха на слепи. Ще започне сатанистки и разбойнически терор, ще бъдат убивани читави хора, а полицията няма да си мръдне пръста. Институциите са кухи паравани. Стискайте зъби и бъдете човеци през тия години, напук на злото. То ще бъде сразено, гнилочта ще бъде изчистена и България ще пребъде, ще заеме отреденото й място на духовен водач. Неслучайно се наричаме БЪЛГАРИ!

 6. Абсолютно точно и вярно е това, което пишете г-жо Върбанова. Който поне малко се е запознал със законите на човешката еволюция (закономерните преходи от една към друга човешка раса) разбира много добре, че ерата на тази човешка цивилизация приключва. Според много пророци и според Великият Учител остават броени години. Homo sapiens беше дотук. Вероятно следващата шеста раса ще знае за нас, че сме били бозайници, хранещи се с животни, алчни и убиващи се помежду си за власт и пари. Идва друго време и то е отредено за друга по-висша човешка раса. Докато ние се дърляме кой крив, кой прав много млади хора откриват верния път. Образовани, те излизат от матрицата на нашето време и се отделят по селата, където се изхранват със земеделие, общуват помежду си, споделят опит и духовни практики, създават общност от независими и духовно развити личности. Техният живот прилича на спомени от бъдещето. Темата е толкова важна, но тук не е място за повече разсъждения. Всеки от висотата на собствения си опит и знания може да оцени и разбере случващото се по света и у нас. То не е случайно.

  • Този „велик учител“ да не би случайно да е протестант-американофил, който мрази православието?
   Въх, че не трябвало да се храним и с животни, а да пасем трева, за да си сменим расата.
   Идва, идва другата раса. С добре оформена брада и се храни с тревопасни дебили, които се мислят за други.
   Госпожо тревопасна, защо не пообиколиш българските села да видиш колко са населени. Тотална пустиня е и колкото и сектата ти на тревопасни джендърчета да си измисля истории, желаното и реалното не могат да се препокрият.
   Никак не са случайни нещата с изчезващите племена. Обикновено първо заговарят за толерантност, после започват да пасат и накрая идва хищника и ги оглозгва.

 7. Да критикуваш решенията на другите изисква по малко смелост, отколкото да устояваш своите
  На цивилизацията края ще се изправи срещу някой, който уста си има ала не може да говори,корито има но никога не пере

 8. Почти във всяка държава има мафия,но само в България мафията си има държава!

 9. Някой гледа ли каква агресивна тъпачка е Ризова в интервюто на Марков.Нейната евроатлантическа религия е по-силна от дрога.Тези избори бяха повече от всякога триумф на роболепието, съчетано с платения вот.Какво значи евроатлантически лидер бе тъпаци, какво въобще означава евроатлантизъм, евробразилия, евроаржентина, евромексико, или само едно-евроамерика, с обратен знак.Това да се кланяш до земи на световния хегемон във време, когато той си отива е крещяща форма на дебилизъм, на краен духовен кретенизъм.

 10. Аз вярвам на прераждането и си мисля, че ПЕЕВСКИ Е ПРЕРОДЕН БАШИБОЗУК, ИЗПИСАНО НА ЛИЦЕТО МУ И ВЪВ ВСЯКА НЕГОВА РЕПЛИКА.Пеевски да организира по 250 човека от ромския и от турския етнос, да ги обучат за две-три седмици и да да ги оглави в битка с руснаците.Така ще докаже на дело своята евроатлантическа любов и ще даде своя принос за смазването на Рашките.

  • Иванов, турци, цигани и башибозуци не ги мисли, те обичат родината си турция и ще дадат живота си за нея.
   Вгледай се в най-мръсното продажно племе на света, което мрази земята и рода си. От там идват бедите на горките тъпоъгълни триъгълници.

 11. За да го има животът на Земята две са нуежди, енергия и ресурси. Иновацията перки и подобности излизат през носа, Германия разчита с тях 1квт от 11 на 6 евроцента да свали, а в реалноста им струва 33, и енергиен сектор е мултипликационен клъстър, значи трябва пробив, квантов, на друго енергийно ниво, и без Бог уравнението не се решава, науката не може да планира открията, и кога ще ни се спуснат

  • За да има живот, са нужни хора с гръбнак.
   С мисловно ощетени аналнопадатливи подчовеци, кланящи се наляво и надясно, няма как да има живот.

 12. С 5-6 процента спечелени гласове Борисов пак ни изнася на сергията,че и към фронта.Ами като гледам що стари и недъгави хорица щъкат по пазара, какво да очакваме бе Факю. Всички тези са оправдани, че не са отишли да гласуват,пък едва ли знаят за кого. Виновни са продажните ни политици и всичките ни медии, с изключение на една-две. Бори се нашият НАШИЯТ Пею Благов, ШАПКА МУ СВАЛЯМ ВСЕКИ ДЕН. ДРУГ ТАКЪВ БЪЛГАРСКИ САЙТ КАТО този НЯМА. НЯМА, ЗАЩОТО ТОЙ ЦИТИРА ИСТОЧНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОПРОВЕРГАНИ, ТОЙ Е ЕДИН МОЩЕН РУПОР НА ИСТИНАТА, ЗА ДА СТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА, ДАНО. А Пловдивчани са едни от най-заблудените. Молих се на нашето кметство да ни дадат 2-3 пейки и поне да ремонтират скапаните тротоари, които са позор, абсолютнен позор за такъв град като нашия.Досега си чоплят носа, а събират хиляди левове от паркоместа. Десятъкът е мечтан данък, сега ни дерат жестоко.

  • Ами сърди се на тези дето щъкат, а не на мутрьопръстовете.
   Аз ли съм виновен, че за 35 г. така нареченият български народ си праща децата за роби на запад и дебне за промоцийка, но не знае какво да прави?
   Нищо различно не очаквам от към 2004 г. насам. Всичко си е по план.
   Всеки ден се появяват празнодумци да ни сочат виновните и наставляват как нямало да стана, но ако им кажеш как става, ще ти прегризят гърлото.

 13. Другият сайт, който трябва да бъде четен е Поглед.Там намирам толкова хубави материали.Неща, които трябва да ни правят не по-русофили, но поне умни колкото са африканците от Сахел, защото запазване на националната сигурност и суверенитет не е русофилия, а русофобията е абсолютен идиотизъм.

  • Също така и материали, насочващи ни към следващия хегемон. Как трябва да се подчиним и вдигнем краката към жълтурите. Освен това дума не обелват, че Русия е британоварварски васал, който избива православните и внася мюсюлмани, но не смее да закача хазарската мафия. Ама иначе да, много верни статии има – как се става роб. Типично за продажната комунистическа клика, родена от хазарите.
   Нищо де, всеки му според …… под капата.

 14. РИА Новости
  ВИЦЕ-СПИКЕР ГД ТОЛСТОЙ О ПРЕДЛОЖЕНИИ ПУТИНА ПО УКРАИНЕ: ЭТО ПОСЛЕДНЕЕ МИРНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ С НАШЕЙ СТОРОНЫ, СЛЕДУЮЩИМ БУДЕТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ О КАПИТУЛЯЦИИ.

 15. Русия не е била никога британоварварски васал, макар и да се твърди, че двете световни войни са в голяма степен подготвени от Британците срещу Русия.Русия е единствената държава, която разбира хищните апетити на Щатите, под натиска на Англия и отстоява своята независимост. „Какво би бил света без Русия“ това, което беше последните години след ВСВ.

  • Щом казваш, как да не ти повярва човек.
   Ама не отговори ще викаш ли ваше величество на надполковник пухчо и другият мошеник – строител на крепости?

 16. Ще викам ваше величество на двамата евроатлантици Бойко и Пеевски, които ни водят към светлото евроатлантическо бъдеще.Как пък нито една медия не го пита Пеевски от къде и как има такива милиони.Как пък една медия не пита колко американски пари се наливат в нашите медии и НПО, става въпрос само за руски пари, за руска дезинформация, за руски шпиони, когато англичаните слухтят от всяко кътче на планетата и се бият в гърдите, че имат най доброто разузнаване.За съжаление, желтурките ще променят света, заедно с презрените ватенки, бензиностанцията с ракетите.Само един Бойко досега си е признал привидно че е прост, всеки друг се смята за по-умен от всички останали.Няма шебек, който да смята че е глупав, всички са мъдреци.

  • Така, просто медиите и НПО са техни, или на техните господари.
   Не знам, как може да се надяваш медиите да са против националните предатели, като и те са такива?

 17. И неграмотните африканци разбраха накъде върви света, само ние се държим за шлифера на залязваща Европа и Щатите. Приватизирахме всичко и „диверсифицирахме“ руските суровини със много по-скъпите американски с тенденция да внасяме и картофите и доматите от чужбина.Изпразнихме складовете си с оръжие,та да разчитаме на турската етническа партия начело с преродения башибозук да пази. Не е успокояващо,че в Германия процентът на самоубийствата расте, не ни прави вече и впечатление мизерията и бедността.

  • Неграмотността изглежда не е по-важна от гръбнака.
   Пък и виж негрите какво младо население имат, в България останаха само дъртаци като нас и аналноподатливи празноглавци. Революция от меки китки ли чакаш?
   Иначе въобще не знам какво те еvе случващото се с германия, франция, белгия, холандия…. и останалите пуделчета на хазарската мафия.
   Мизерията до колкото чух е планирана за следващата година, но гладът и войната са добри учители, ще си водим бележки.

 18. Влез за малко във Фрог нюз да видиш каква информация тече и какви коментарии се леят във форумите, свят да ти се завие.
  „Новите санкции на САЩ пронизаха в сърцето валутната търговия в Русия“ „Николай Слатински: Вчера нещата сякаш са били под контрол, днес е бурен разпад. Тежко и горко на Путин!

  • Имам вяра в теб да ни даваш прясна информация.
   Нека горките роби чакат разпадането на Русия, за нас е пределно ясно кой валутен пазар се разпада от доста години. Да му мислят евро-доларо притежателите. Аз сатаниски валути нямам, но за съжаление не успях да си намеря достатъчно рубли преди войната, за да се диверсифицирам достатъчно.

 19. С предишната статия и с тази статия, която е написала живата жена Милена, съм съгласен на 100%, с нейните мисли, чувства и разсъждения. Така се обръщам към живата жена Милена, защото всяко друго обръщение към нея е за не жива същност като: гражданка, лицето, персоната, госпожа/жо, физическото лице и т.н. НаРодът не трябва да гласува, защото като гласува дава гласът си за частни корпоративни избори, в които всички партии в парламента са регистрирани в корпорация Америка, а Америка е регистрирана в Англия, а Англия е регистрирана във Ватикана. Знаете ли, че народно събрание, президенство, министерски съвет, правителство, МВР, КАТ, НАП и всичките държавни институции са частни корпорации, и са регистрирани в корпорация Америка? Ние всичките, които имаме лични карти се водим мъртви по техните морски закони. Затова имената ни са обърнати и са написани с големи букви, защото с големи букви се пишат фирмите и мъртъвците на надгробните плочи. РОДината ни е регистрирана в Dun & Bradstreet на един паркинг в Америка. През 2005 г. чучелото, хибридният рептил-симеончо преподписа договора, че сме под корпорация на Америка. Всички беди на всички живи мъже/жени по светът идват от Ватикана. Официално ние всичките се водим роби от 1666 г. „Всеки, който търси намира!“

  • СЪГЛАСЕН ЗА ЛЪЖЕЦА ОТ МАДРИД , БРАТ МУ ТОШО ОТ ПРАВЕЦ, БЕШЕ ДЪРЖАВНИК, СИМЕОНЧО Е КОМАР-ДЖИЯ ПРОДАЛ ОРДЕНИТЕ НА ДЯДО СИ, ЗА ДА ГИ ИЗИГРАЕ НА КОМАР …!

   ФАМИЛИЯТА МУ БИЛА НАЙ-БОГАТА НА ТРЕТО МЕСТО В АВСТРО УНГАРИЯ, ДА СИ ХОДИ ТАМ ЗАЩО ТЪРСИ ИМОТИ ОТ БЪЛГАРИЯ, КОЙТО НЕ ПРИТЕЖАВА ПО ДОКУМЕТНИ !

   ЛЪЖЕЦА ОТ МАДРИД, БЕЗ ПОСПОРТ СЕ РАЗХОЖДАЛ ПО СВЕТА, КАТО КАДЕТ ГОРНО-БАНСКИ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.