Страхил Ангелов: Покушението срещу премиера на Словакия Роберт Фицо е политическо! Ето кой е поръчителя:

Това не беше само криминален акт, а опит за убийство, извършен от активист на неолибералната партия „Прогресивна Словакия“. Въпросната партия е крайно проамериканска и глобалистка формация, захранвана с американски пари – тя е словашкият политически еквивалент на „Демократична България“ у нас – войнстващи либерали, самопровъзгласили се демократи и джендър прогресисти, с идентичен манталитет като тукашните жълтопаветни екстремисти на розовия болшевизъм.

Изродът Юрай Синтула, който простреля Фицо е нереализирал се и непризнат от никого писател, драскач на същите тъпотии, като родния „букър“ Георги Господинов, и също като него е закичил украинското знаме на профила си, а това на дъгата се вее от терасата на жилището му. Това са те! Войнстващи дехуманизирани девианти с нацистки уклон, които са готови да убиват заслепени от фанатизма и нетърпимостта си към всеки, който не споделя извратените им възгледи и се противопоставя на злокобната сатанинска матрица, в която се борят да вкарат Европа и западната цивилизация като цяло. Днес тази либерална паплач показа истинското си лице и фашизоидната си същност. Палачът на Фицо е същият като нашите „демократи“, които ядоха на Коледа изродска торта с детски главички в чест на това, че нарязаха един паметник с флекс и захвърлиха фигурата на българската майка с дете на ръце в калта до София. Въпрос на време е да започнат да убиват – те и сега го искат, но все още не им достига кураж. Повечето са жалки страхливци и за момента не се чувстват достатъчно силни, иначе не биха се поколебали да посегнат на човешки живот.

Робърт Фицо е един истински прогресивен държавник, социалист в здравия смисъл на това понятие, което претърпя серизни метаморфози през последните десетилетия и в крайна сметка днес е узорпирано от една социал-либерална секта и употребено по най-безскрупулен и долен начин. Някакъв долнопробен маргинал, фанатизиран активист на словашките „добри сили“, на тамошната ДБ, покоси доблестен мъж, който застана начело на Словакия и се опълчи на диктата на назначенците на Сорос, които дерибействат в Брюксел и издевателстват над европейските народи, отказа да въоръжава киевската хунта и момчето на Байдън Зеленски и не пожела да поведе сатанинското шествие на извратеняци, наречено Прайд в Братислава. Робърт отказа да бъде евроатлантик и обяви, че той и народа му няма да приемат псевдоценностите, които словашките жълтопаветници натрапваха на обществото.

Фицо даде надежда на мого нормални хора в Словакия и в Европа като цяло, че корпоративния либерал-сатанизъм с всичките му извращения няма да може да прекърши човешкото в нас. Вярвах, че той е един от хората, които ще вдигнат вълна и ще върнат нормалността в Стария свят, към който принадлежа. Днешната мерзост на либералния фанатик в Словакия трябва да накара всички ни да се замислим какъв свят ще оставим на децата си.

Настава време разделно и всеки трябва да се определи на чия страна застава, защото вече не може да си неутрален или по средата! Смирненски го е написал преди повече от 80 години в миниатюрата „Босоногите деца“ – „Два свята, единият е излишен!“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Уви г-н Ангелов е точен с прогноза, активирана е укродиаспората в Европа след стрелбата по ПМ Фицо и не мисля България не е застрашена, без превенция на изстудена супа

    • Какво да се прави? „Правилата“ на Вашингтон, са задължителни за кръжащите около САЩ васали и роби, етикетирани като „стратегически съюзници“.

  2. На Фицо стреляха евроатлантиците !
    Евроатлантиците като наследници на Гьобелс забраняват руските медии в Свърталището ЕС . Там властва Вещицата Урсула с наследство от SS .

    • КАПИТАЛИЗЪМ-НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ-ФАШИЗЪМ.
      КОМУНИЗЪМ-НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ- ФАШИЗЪМ.
      ИМА ЛИ РАЗЛИКА. НЯМА.

  3. ПМ Фитцо не иска да изпрати войска в окрайнина в европейска война с Русия, която се подпалва след отказ на Америка за трета световна за окраинина

    • Хитлер е казал: „…. Ще ме прокълнете за всеки евреин, който не съм убил и това е самата истина. Светът ще заживее в мир, след като бъде изчистен от евреите….“

  4. „Основната цел на глобалистите е хаос и унищожаването на голяма част православно човечеството, тъй като светът според тях се нуждае от външна регулация. Колкото повече православни бъдат пренесени в жертва на сатаната, толкова по-добре. След тях няма да има кой да води битки срещу новото тотално робство. След укрите на бойната линия ще ги последват, румънци, молдовци, българи, сърби.
    Контролът над западните медии, заменя на всякакви новини и аналитично съдържание с фалшива пропаганда, тотална цензура на социалните мрежи, масово следене на физически контакти, блокиране на банкови сметки и арести на хора, които публично се противопоставят на робските британоварварски мантри.
    Но много хора вече не вярват на малоумните „зелени“ инициативи, изкуствени пандемии, транссексуални извращения и този застой дразни хазарската мафия, която е готова да хвърли белите хора в Третата световна война, с цел да унищожат здравите православни, нормални мъже, носители на традиционни семейни ценности.
    Ситуацията в момента е огледален образ на началото на Първата и Втората световна война. Народите по света не искаха войната, но политиците подчинени на сатаната, действаха в негов интерес. Сега обаче политиката на „контролиран хаос“ не доведе до очакваните резултатите, вместо това отвори очите на много хора и те видяха основния източник на злото – британоварварите и техните слуги.“

  5. Абе в Укроландия няма ли поне един шашав поет който да причака и гръмне надрусаното еврейче, че да се свърши с тази безумна и безсмислена война?

  6. Огромни пропуски на охраната- огромни. Виждат се от самолет.
    Или умишлено са ги допуснали.
    Службите ви- направете си много сериозен анализ и драстични промени в екипите и тактиките.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.