СЛАВИ СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ ШОУТО си през септември? Виж Подробностите Тук:

Слави реферНеочаквана рокада се готви в ефира на Би Ти Ви през септември.

След цели 16 години неотлъчно на екран  Слави Трифонов смята да се оттегли и да сложи на своето място Виктор Калев, който е сред най-добрите му актьори и приятели.

Изчезването на Калев от екран през октомври станало нарочно. Актьорът не бил нито толкова болен, нито толкова обиден. Заплатата му си вървяла и Дългия даже я увеличил, без приятелят му да работи. В това време двамата тайно правели новата концепция на предаването, което вече ще се нарича „Шоуто на бенда“. Зрителите нарочно трябвало да го позабравят, за да го приемат после в новата му роля.

Междувременно Калев упорито репетирал моноспектакъл и ще започне турнето си през юни.

Причината за рокадата е референдумът на Слави. Дългия иска да слезе от екран във времето преди провеждането на всенародното допитване, за да не бъде обвинен, че злоупотребява със служебното си положение и използва ефирното време за агитация. Трифонов прекрасно знае, че всяка негова дума ще бъде гледана под лупа и враговете му ще се хванат и за най-безобидното изречение, за което ще го атакуват, че нарушава законите – както писаните, така и моралните. За да се предпази от политически атака и капани, Слави просто решил да се оттегли временно, а може би и завинаги в зависимост от резултатите от референдума.

Ако повечето хора отговорят с „ДА“ и над 50 процента отидат до урните, то тогава Трифонов ще има много работа в политиката, издават запознати. Няма как да спечелиш един референдум, а след това да си останеш шоумен. Слави трябва да влезе в политиката и да реализира идеите си, а не само да ги подхвърля за гласуване.

А да влезе в Парламента Трифонов има всички шансове, тъй като зад гърба си има 700 хиляди души, които го подкрепят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/WqWCwe00Aks

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А дано завинаги, ама надали…
    700000 идиота си заслужават държавата,в която живеят!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.