Полска медия: Западът е диктатура и полицейска свръхдържава, която копнее за световна война, за да оцелее

Myśl Polska: Ядрената война може да започне всеки един момент

 

Светът балансира на ръба. Поставен под силен натиск, Западът свали маската си и показа истинското си озъбено лице – диктатура и полицейска свръхдържава, която натрапва волята си над другите народи. От Вашингтон и Брюксел до Лондон, Отава и Канбера фактите се изкривяват, ширят се фалшификации. Много западни центрове искат световна война, защото я иска западната глобална олигархия. А тя я иска само по една причина – за да оцелее! Това пише полският ежедневник „Myśl Polska“.

Много богати и влиятелни хора на Запад виждат в глобалната война срещу Русия и Китай спасение от предстоящия крах на световната (разбирай западната) финансова система.

Русия и Китай обаче нямат намерение да се отклоняват от курса си, затова ядрената война може да започне във всеки един момент.

Война, която може да стане решаваща за нашия народ. Която може да унищожи нашата нация в биологическия смисъл на тази дума.

Бих искал да остана оптимист и да вярвам в концепцията на Мешек Левандовски и Корнелия Витолд, които все още не забелязват заплаха от мащабна световна война. Те имат своите аргументи за това, но аз виждам нещата по друг начин.

Войната е като масло, поставено върху запалена газова печка. То все още не е кипнало, но не е желателно да пробваме температурата му върху кожата си?

В нашата ситуация следва да проявим извънредна предпазливост, особено познавайки метежния и лесновъзпламеняем темперамент на нашия народ.

Народ, който е податлив на всякакви примитивни манипулации и пропаганда.

Какви са шансовете ни да оценим обективно ситуацията в сегашните условия на постоянна обработка на общественото съзнание от западната машина за дезинформация?

Войната днес се води не само по сушата, по морето и във въздуха.

В ход е информационна война.

Отчитайки нашето политическо положение, принадлежността ни към структурите на Запада (НАТО и ЕС) и наситеността на нашите медии с различни «соросоидни» опорки и пропагандатори, ние сме обречени на пропагандна обработка от страна само на единия от участниците в конфликта.

За това в Полша практически не говорят.

ВСУ, както и армиите на другите страни, имат в състава си специални формирования, предназначени за информационни и психологически операции.

Те организационно влизат в състава на Силите за специални операции на Украйна.

Преди да повярваме на каквато и да било информация, трябва да си спомним, че се намираме на фронта на инофрмационната война.

В противен случай ще се влеем в редиците на немалък брой вече зомбирани поляци, които искрено вярват, че войната е между пухести мишленца и орки, които крадат перални.

Източник: myslpolska.info

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.