Кирил Петков е Срам за Харвард! Обидно е да слушаш плоските му разсъждения и посредствени лъжи!

Освен че вече е доказан лъжец заради казуса с двойното си гражданство, Кирил Петков продължава да прави все по- лошо впечатление и с изненадващо нисък интелект. До степен, че ако не се хвалеше непрекъснато с дипломата си от Харвард, никой не би заподозрял, че бившият служебен министър на Радев е завършил престижното учебно заведение.

Всичките му досегашни тв. изяви бих могъл да обобщя като една мешавица от елементарни идеи, ицзаващи липса на собствена мисъл и захаросани фрази без никакъв смисъл. Петков явно не си дава явно сметка, че говори баналности, които избирателите слушат от поне 20 години. Но въпреки това той ни ги представя с патос и възторг на първолак, като вероятно си мисли, че е открил топлата вода. Странно е, че този човек доскоро беше служебен министър, а очевидно не прави никаква връзка с действителността. Че даже и за министър- председател се спряга!

В последните си две телевизионни интервюта Петков най- безочливо се похвали, че успял да спре мафията и вдигнал жизнения стандарт на българския народ само за няколко месеца! А пък ако станел министър- председател, държавата щяла да цъфне и върже. Явно господин Петков е сляп за действителността, а тя е безобразно увеличение на тока, на хранителните стоки от първа необходимост, нарастваща инфлация, която топи мизерните спестявания на населението… През следващите месеци голяма част от българите ще трябва да мизерстват, заради енергийната криза, която е само прелюдията към икономическата, и в социалната. Даже няма да отваряме дума за здравната криза. Но според Петков, след неговите 2.5 месеца министерстване в икономиката, българският народ вече живеел много по- добре! Желаното не е реалност. Хубаво е да си мечтател, но не е добре да си фантазьор без мярка. Камоли пък нагъл, безхаберен лъжец, каквото комай се очертава да е в неговия случай.

И все пак, с подкрепата на САЩ тъкмо Кирчо е спряган за новия месия български. Социолозите му дават 20%, като подкрепата можело да продължи да расте. Разбира се, до изборите има още цял месец и картината може да се промени. Пиарите на ПП обаче допускат фатална грешка с образа на Петков, което може да ги изненада неприятно на изборите. Толкова искат да ни натрапят, че е пълна противоположност на Борисов, че го правят прекалено далечен за обикновения човек изкуственяк. Този захаросан измамник и служител на глобалистката западна олигархия, който излъга за гражданството си, за да стане министър, а представете си какви лъжи още ще изфабрикува, за да стане премиер. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  • Доцент Валентин Вацев дава най-точното определение за тази карикатурна двойка Петков- Василев – Остап Бендер и Шура Балаганов. Сравнява ги и с героите на О’Хенри, също много точно попадение. И накрая черешката на тортата – Макс и Мориц на българската политика.
   И добавка да цитираме поета – „Народа прост, живота тежък…“

   • Преди доста хора се подведоха по итн(или ги подведоха, защото видяхме какво стана). Същата грешка се повтаря и сега.

 1. Журналистите у нас нямат критерий за оценка, защото не са достатъчно образовани, зависими са от благодетели, мислят поръчково, а и някои са родени много скоро. Младостта не е порок, но по някога не дава достатъчно опит и усещане за справедливост. Ние си спомняме времето на специалиста по политическа икономия, който направи мошеническа приватизация, като унищожи колосални държавни активи (които бяха НАШИ)и разсипа земеделието ни. Видяхме и схемите за облагодетелстване на шепа хора на премиера със синя кръв, които разсипаха енергетиката ни, сърбаме още попарата на пожарникаря и компания, които намалиха възможностите на общите ни пари с поне 100 млрд лв. за последните 10 години и създадоха добре организирани и финансирана ОПГ, като последствията от лошо управление на държава и бюджет ще сърбаме още дълги години. И сега изведнъж някой си К. Петков, който е имал нахалството да се образова в Харвард и да организира и ръководи печеливш бизнес за себе си през последните години, който заявява добри намерения и желание да покаже истинските финансови възможности на фиска у нас, като управлява (според него) икономиката на страната ни в обща полза, българските писачи (т.н. журналисти), повечето от които са се самообразовали го определят, като ПРОВАЛ. Това е най-лесния начин, да направиш повърхностна експертна оценка и глуповата прогноза за събитията, които ни очакват. Аз само ще загатна – предстои да се случи в политически план нещо, което ограничените недорасляци не са сънували. След изборите за парламент, ще зяпате с отворена уста и ще питате благодетелите си – ами сега? В следващите няколко месеца след изборите ще се промени коренно схемата на ръководство и управление на всички министерства и държавни агенции. Предстои да бъде подменен втория ешалон от ОПГ, който управляват държавните дела и който консумира огромен дял от общите пари за лични нужди. За правосъдната реформа и здравната е много сложно да ви обясня-няма да разберете. Там е по-трудно, но макар и бавно ще стане. Предстои да променим държавата и това ще се случи Неизбежно.

  • Много ще се радвам, ако се окажете прав/а. Но, предположенията ми за итн се оказаха верни, за тези са същите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.