Зорница Линдарева направи подарък на феновете си – снима се гола

Зорница голаБившата любовницата на Тачо Зорница Линдарева не можа да измисли никакъв друг начин да зарадва феновете, освен да се съблече. Тя постна нуди снимка в социалната мрежа, пише HotZona.bg.

 „Това като коледен подарък ли да го приемем?“, „Снежанке, забравила си си роклята!“,  „Ай честито Рождество!“, „Някои части от тялото ти могат да ни докарат  до дела с  Дисниленд, че е най-щастливото място на света, тук е по-щастливото с теб“ – са част от коментарите, с които приятели и зевзеци засипаха новото натурално  фото на бившата любовница на Тачо.

И макар вече тялото на моделката не е тайна и всички мераклии са виждали моделката дибидюс, тя отново реши да изненада фенове и врагове с формите си.

 Още  във ВИП Брадър тя се съблече гола до кръста уж да се пече на слънце и показа спуканата си силиконова гърда, от която се оплакваше.

 По всичко личи, че силиконовият  проблем вече  надлежно е оправен, тъй като на новата си коледна снимка бозките  й  просто са перфектни.

На тях зрителите се наслаждаваха почти през цялото време, докато тя беше във ВИП Брадър. Непрекъснато някоя от презрамкте й се смъкваше и двете непослушки изскачаха навън. Тя пък често заставаше гола пред огледалото да с наслаждава на прелестите си, или караше Аръков или Въргала да й закопчават ципа на тесните рокли, докато бюстът преливаше от деколтето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mX63tNaaHQM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.