Глобалистите готвят жестока цензура за европейските избори! 

Автор: Иван Спирдонов

Не само политическите партии се готвят за европейските избори. Собствениците на големите социални мрежи, заедно с ЕС, са в процес на създаване на Изборен оперативен център с десетки експерти и анализатори за идентифициране и разрешаване на потенциални заплахи. 
Центърът ще наблюдава киберпространството за дезинформация, манипулация и злоупотреба с AI, премахвайки всяко съдържание, което смята за невярно, вредно или опасно. С други думи, те ще действат като цензори на европейските избори. 

Мониторингът на 27-те държави в ЕС, сред които и България, с общо население от 450 милиона, изисква инвестиция от 20 милиарда долара, за да се увеличи броят на хората, работещи в тази сфера четири пъти до 40 000. Това включва 15 000 проверяващи съдържанието, които ще проверяват материали в социалните мрежи на 70 езика. 

Въпреки това, тази армия от 15 000 цензори може да не е достатъчна, поради което в системата за цензура и контрол на изборите за европарламент ще се включат още 29 организации в цяла Европа, които също ще участват в “наблюдението”. Всички трябва да имат сертификат IFCN (Международна мрежа за проверка на факти), за да гарантират прозрачност и неутралност. Проблемът е, че IFCN е инициатива на Poynter Institute, финансирана от неолиберални фондации, главно тези, подкрепяни от Джордж Сорос и Бил Гейтс. Това са същите организации, които се ангажират с насърчаването на евтаназията, на абортите, на джендър идеологията, финансират масовата миграция и са основна НПО-опора на Демократическата партия на САЩ.

Така че кой ще провери дали са неутрални или не? 
Опасното в случая с европейските избори е, че ще има потискане на т.нар. ”противоречиво съдържание” в социалните мрежи. По подобен начин преди няколко години в САЩ скриха факта, че Covid 19 има лабораторен произход. Наскоро The Wall Street Journal, едно от най-известните и престижни мейнстрийм издания в Съединените щати, публикува статия, която доказва, че Covid-19 е изкуствено създаден в лаборатория. Но когато преди четири години Стивън Мошър, един от най-изтъкнатите медицински експерти, представи същата теза, статията му беше низвергната от „проверяващите факти“ и премахната като фалшива новина от социалните медии.

Видяхме също как могат да изглеждат такива цензурни операции на последните президентски избори в САЩ. Големите технологични гиганти премахнаха съдържание за Хънтър Байдън, обявявайки го за непроверено и фалшиво. После информацията за престъпленията на президентския син се оказа вярна, но беше допусната да стигне до обществото едва след изборите.

Целта на сега подготвяната цензура в изборите за европарламент е подобна. Фактчекърите ще могат да блокират всякаква информация за изборите в социалните мрежи, която не е изгодна на Сорос, Гейтс и останалата либерал-глобалистка мафия.
Изявленията на всяка партия или кандидат, които не обслужват интересите на глобалистите от Давос, могат и най-вероятно ще бъдат обявявани за “непроверени” и “фалшиви новини”. Със сигурност ще бъде обърнато “особено внимание” на всички консервативни, патриотични и антиглобалистки партии и организации в цяла Европа. 

Много зомбита у нас наричат подобни информации „теории на конспирацията“, обаче и те, рано или късно, ще разберат, че няма никаква конспирация. Давос се превърна в глобален господар, цензор, полицай и ментор. Глобализираният западен елит от милиардери няма да се спре пред нищо в борбата си да установи пълен контрол и да пороби народите по света. Или поне народите в онези части по света, върху които има контрол.

Автор: Иван Спирдонов (по материали от RMX.NEWS)

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Вече бяха писали, че поредната война-МЕДИЙНАТА, ще бъде за умовете на хората. Един зомбиран индивид е като вързано говедо, с него можеш да правиш каквото си искаш и глада и мизерията няма да помогне за неговото духовно освобождение.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *