Венета Райкова Разкости Вихра в книгата си! „Фурната“ й хванала паяжина!

Венета голямаВенета Райкова не обича Вихра, нито пък Вихра обича Венета, но досега това оставаше скрито от медиите.

Двете поддържаха лицемерно неутрални отношения и дори папараците не допуснаха, че между тях тлее сериозна вражда от години и двете изобщо не могат да се понасят.

В книгата си обаче Венета Райкова е написала нещата едно към едно и няма какво да се скрие.  Героинята на Райкова определя Вихра като  „кошмарна жена”, която държала съпруга си здраво, тормозела го, той се привързал към чашката, за да потъне в друга действителност и да се спаси от обсебващото й присъствие.

Иван се криел не само в кръчмите, но и в обятията на други жени. Той изневерявал непрекъснато на Вихра, а на нея й стигало да бъде продуцентска съпруга и си затваряла очите пред факта, че той е нещастен с нея.

vihra

Най-хубавото, което му се случи е, че се влюби във водещата на едно от предаванията си, твърди Венета. Тя го направи друг човек, създаде му усещане за дом и за обич. Оттогава е различен. Стана нова, по-хармонична личност, след като се разведе.

Бившата му обичаше да се  хвали, че  готварската й фурна така си седи още с етикета от магазина, няма време да готви и има далеч по-приятни занимания.  Тази хвалба се оказа доста фатална за нея. Тя не използваше готварската си фурна, а той пък спря да използва нейната, докато не хвана паяжина.  Опосума непрекъснато й изневеряваше и нямаше време да избърше праха от фурната на жена си, пише в книгата си Райкова.

Какъв ще е отговорът на изоставената съпруга Вихра, само можем да гадаем.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/m8Ec2m2dwto

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.