Анаген – HR със стволови клетки – бори оплешивяването и белите коси!

3 хил. нови косъма за 90 дни гарантира препаратът – чудо „Анаген-HR“

Анаген
Анаген

„Вече имаме препарат, който предизвиква взрив от окосмение по цялото теме, бори оплешивяването и връща естествения цвят на косата“. Това заявиха на нарочна пресконференция екип учени от Университета на Британска Колумбия. Иновативната им формула  „Анаген – HR“ със стволови клетки е с 4 пъти по-силно въздействие от миноксидил и всичко познато досега.  Нещо повече- продуктът гарантира израстването на минимум 3 000 нови косъма за 90 дни.

Препаратът- чудо „Анаген- HR„:

е био продукт срещу оплешивяване и косопад от ново поколение. Съдържа: полимиксин, кофеин, лизин, цистеин, метиони, върбовка, както и стволови клетки от Астрагал и „Fo-ti“. Астрагалът е единственото растение, за което е научно доказано, че удължава живота на човешките клетки с до 50 %. А „Fo-ti“ е голямото научно откритие на 2013 г. Според него стволовите клетки от „Fo-ti“ връщат трайно естествения цвят на косата.

„Анаген-HR“ бори оплешивяването чрез стволови клетки:

Космените корени имат резервоар от стволови клетки, които изграждат и поддържат растежа на косата през целия ни

Анаген-HR
Анаген-HR

живот. Формулата „Анаген-HR“ съдържа растителни стволови клетки от Астрагал, които в голяма степен притежават същите свойства и пластичност, като човешките. Удължават живота на фоликула и го стимулират да произведе нов косъм.

АНАГЕН-HR:

–  Спира оплешивяването и косопада

–  Гарантира израстването на минимум 3 хил. нови косъма за 90 дни

–  Връща трайно естествения цвят на косата

Само тук можете да получите „Анаген-HR“ на промоционална цена от 62 лв. + безплатна доставка. При поръчка на 2 бр. цената е 117 лв. и така спестявате още 7 лв.

Не се колебайте, поръчайте сега „Анаген-HR“ на тел: 0893 24 74 74

С „АНАГЕН-HR“ МОЖЕТЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ И ЧРЕЗ ПОРЪЧКА ТУК:

buton-porachki

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

 1. Донесоха ми продукта само в найлонова опаковка, без никаква листовка вътре.Моля кажете ми как да използвам анаген HR….немога да повярвам, че дадох толкова много пари а и едно упътване няма….на мокра коса, на суха коса, отмива ли се после…..

  • Здравейте Петя! На етикета на продукта „Анаген-HR“ има упътване. Там е описано в зависимост от типа косопад колко пъти дневно и по колко пъти да се впръсква от лосиона. Ако имате въпроси, на които упътването не може да отговори, моля свържете се с нас на написания по-горе телефон. За ваше удобство го публикуваме и тук: 0893 24 74 74
   Пожелаваме Ви успешна терапия с нашия продукт.

 2. Анаген е действително много добър продукт. Ползвал съм много и различни препарати – с минимален или без никакъв ефект. Но този е супер. Препоръчвам горещо на всеки, който има нужда.

 3. Ползвам продукта Анаген от няколко месеца. Много добър продукт. Косата ми беше много рядка, особено над челото, и се сгъсти.

 4. Хораааа, вижте статията в „Блиц“ – „Разузнавателна информация, че САЩ искат голяма територия в Добруджа за стартови позиции на техни ракети, стресна мрежата КАРТА“ и…
  „Всички, които се намират в момента в този почти обезлюден район на България, ще бъдат обезщетени и буквално изселени от района, твърди Мариела Нордел с пост в личния си фейсбук профил“

 5. Тези ни крадат земята, на малка България, без дори да се допитат до населението, това минава всякакви граници, искаме публичен референдум! Не искаме да даваме земята си! Да заминават в Турция, Румъния – те са големи държави, а не в малка България!
  „Разузнавателна информация, че САЩ искат голяма територия в Добруджа за стартови позиции на техни ракети, стресна мрежата КАРТА….
  Всички, които се намират в момента в този почти обезлюден район на България, ще бъдат обезщетени и буквално изселени от района, твърди Мариела Нордел с пост в личния си фейсбук профил“

 6. Анаген е срещу мъжко оплешивяване. Много добър. Ползвам го от 5 месеца без малко. Косата ми се сгъсти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *