Зрители: Само една пижама ли има Златка Димитрова?

Златка нощница1Бдителни зрители попитаха иронично във форумите толкова ли е бедна Златка Димитрова, та ходи с една и съща пижама от началото на влизането й в Къщата, чак до днес.  Пижамата е тип мъжка, на райета и чак при обстойно вглеждане в нея се вижда, че е в женски вариант.

Докато другите са си донесли различни нощнички, дори и Пенка, а някои спят по бельо или тениски, Злати упорито всяка вечер облича розовото одеяние на райета и се шмугва с него в леглото. Сутрин пък често забравя да го махне и започва да чисти и да мие чинии, да приготвя закуска и да прави чай по пижама.

Мъжете вече започнаха да мрънкат, че Златка е прекалено мърлява и че не е най-удачно да готви с дрехите, с които е спала. Жените пък подметнаха, че вечер облича същата пижамка, която яко се е вмирисала на олио и готвено.

Същият проблем се получи с Мира Радева, която също търчеше по нощница да направи закуска за любимото си семейство. Тогава я захапаха доста от съквартирантите, но тя поне си носеше няколко нощници и имаше с какво да ги сменя.

Аз нямам пари за скъпи дрехи, сподели Златка с Пенка, когато в една от мисиите ги вързаха заедно. Да не мислиш, че обикалям бутиците. Взимам си нещо по-евтинко и прилично и толкова. Карибското тяло я гледаше невярващо и с недоумение. Аз ти харесвам дрехите, те са хубави, успокои я Пенка.

Вече стана ясно, че Злати е не само в емоционална, но и във финансова дупка. Тя няколко пъти намекна, че Миро няма много пари, че живеят под наем. Самата тя пък е безработна и се занимава с фондацията си, от което не печели нищо. Това обаче не е причина да не донесе няколко размъкнати тениски, с каквито спи Маги например и да не парадира, че държи на чистотата и е маниячка на тази тема, а в същото време да се развява из кухнята по пижама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZR8pX6ANRHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Не само реве, ами я наричат и красавица. Че аз тогава Аполон да се кръстя.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *