Турски бизнесмен тормози сексуално Яна Маринова – с видео

Яна Маринова
Яна Маринова

За звездата от българската сапунка „Стъклен дом”, Яна Маринова се носят какви ли не слухове, но упорито се говори, че имала наистина разкрепостено поведение и, че дори била нимфоманка. Последната любопитна клюка, която се завъртя около нея е, че отблизо 2 месеца е преследвана от заможен турски бизнесмен.

Той й предложил да прекарат

Яна Маринова в "Сървайвър"
Яна Маринова в "Сървайвър"

заедно една приятна почивка на тропическия рай – остров Бора Бора. В замяна обещал да заплати щедро компанията й – с около 200 000 долара в брой. Красавицата обаче не се съгласила и любезно отрязала ухажора си.
Актрисата и бизнесменът се срещнали на коктейл в София и още тогава той бил доста впечатлен от красотата и сексапила й. Веднага си паднал по Маринова и не можел да свали очи от нея. Тя обаче не останала

Била ли е интимна Яна Маринова с посланик Уорлик, питат се все още светските клюкари
Била ли е интимна Яна Маринова с посланик Уорлик, питат се все още светските клюкари

заинтригувана, нито пък привлечена от него и не обръщала кой знае какво внимание на комплиментите му. Оказало се, че турчинът е с доста упорит нрав, защото й звънял почти всеки ден и редовно изпращал големи букети цветя. В отчаяния си опит да свали актрисата, богаташът се опитал да я съблазни с романтичен уикенд във вилата му на остров в Мраморно море. Но и този път Маринова останала непреклонна и студена като римска статуя.
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Да бе да 200 000 долара. само не разбрах от къде е тази информация. Те турците не са от най-дашните хеле пък толкоз пари за жена. А пък нашата не се съгласила. Айде холан за тия пари цял живот ще работиш… Боклуци…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *